Miercuri,
16.06.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Peste 130 de jandarmi, la evenimentele din județ, weekend-ul acesta

Peste 130 de jandarmi, la evenimentele din județ, weekend-ul acesta

Aproximativ 130 de jandarmi vor acționa zilele acestea pentru ca evenimentele din weekend să se desfășoare în condiții de siguranță. Este vorba despre Casa Calfelor - ateliere lucru, Dony Music Star – Festivitatea de premiere, Astra Film Festival - Muzeul Astra, Festival Gastronomic al Romilor, competiția Maraton MTB Movilele Blăjelului (Blăjel) și Stand-up Comedy (Șelimbăr).

De asemenea, pe raza județului se va acționa atât independent cât și în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pentru siguranța cetățenilor dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, transmit reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi al Județului Sibiu.

Jandarmii le recomandă participanților la evenimente să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2 și indicațiile organizatorilor, să supravegheze cu atenție copiii, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.

Vizualizari: 1012

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus