Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Intervențiile chirurgicale majore, sistate la Spitalul Militar, până în a doua jumătate a lunii octombrie

Intervențiile chirurgicale majore, sistate la Spitalul Militar, până în a doua jumătate a lunii octombrie

Reprezentanții Spitalului Militar din Sibiu anunță că, începând de luni, 7 septembie, se sistează intervențiile chirurgicale majore din cadrul Secției Chirurgie, respectiv Blocului Operator, pentru o perioadă de 40 zile, până la data de 17 octombrie.

Blocul Operator, care include și sălile unde își desfășoară activitatea compartimentele Ortopedie și Traumatologie, Urologie, Ginecologie, Oftalmologie va trece printr-un proces de modernizare. De asemenea, spațiile de cazare din Secția Chirurgie vor fi renovate și igienizate.

"Începând de astăzi la spital se sistează intervențiile chirurgicale majore din cadrul Secției Chirurgie, respectiv Blocului Operator, pentru o perioadă de 40 zile, până la data de 17.10.2020. (...) Dorim să oferim pacienților noștri cele mai bune condiții de spitalizare și siguranța calității serviciilor medicale. Vă mulțumim pentru înțelegere!" transmit reprezentanții spitalului pe pagina de facebook a instituției.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus