Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Minori la furat de mașini: pe una au abandonat-o, cu cealaltă au intrat într-un stâlp

Minori la furat de mașini: pe una au abandonat-o, cu cealaltă au intrat într-un stâlp

Doi băieți, în vârstă de 14 și 17 de ani, din Agnita, sunt bănuiți că au furat două mașini, în aceeași noapte. Pe una au abandonat-o descuiată și cu cheile în contact, iar pe cealaltă au băgat-o într-un stâlp, înainte să facă același lucru cu ea. 

Reprezentanți ai Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice SIBIU Transilvania Sud – Punct de lucru Agnita au sesizat ieri dimineață, în jurul orei 4, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita cu privire la faptul că unul dintre stâlpii de susținere a rețelei electrice de pe raza localității Nocrich este avariat, posibil în urma producerii unui eveniment rutier.

La locul incidentului, polițiștii au găsit un autoturism avariat în urma coliziunii cu stâlpul în cauză, în urma verificărilor efectuate rezultând că mașina fusese sustrasă în cursul nopții de persoane necunoscute, de pe raza localității Nocrich, după ce proprietarul lăsase autoturismul descuiat și cu cheile în contact, parcat în fața casei, explică Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În scurt timp au fost depistați doi minori din localitate, în vârstă de 14, respectiv 17 ani, bănuiți că, în cursul aceleiași nopți, ar fi sustras autoturismul de pe raza localității de domiciliu, cel care a condus fiind minorul în vârstă de 14 ani.

În timpul desfășurării cercetării, la fața locului a venit un bărbat, tot din localitate, care a reclamat că și autoturismul său fusese sustras, după ce fusese lăsat în aceleași condiții, descuiat și cu cheile în contact. Cei doi minori au recunoscut că ar fi sustras și cel de-al doilea autoturism, pe care l-ar fi condus același minor până pe un câmp, unde au rămas blocați pe un dâmb de pământ. Autoturismul în cauză a fost găsit de polițiști în locul indicat de cei doi minori.

Întrucât în urma coliziunii cu stâlpul de susținere a rețelei electrice cel aflat la volan a suferit vătămări corporale, la fața locului a fost solicitat și un echipaj medical care l-a transportat pe minor la spital, arată sursa citată.

În cauză, se fac cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

Vizualizari: 1107

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus