Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
7°C

Se redeschide Sala Mare a Centrului Cultural „Ion Besoiu”

Se redeschide Sala Mare a Centrului Cultural „Ion Besoiu”

Cele mai noi producții de teatru, balet și cinema vor putea fi văzute de miercuri, 16 septembrie, în Sala Mare a Centrului Cultural Ion Besoiu. După ce în luna august a fost inaugurată Terasa cu flori, începând de la jumătatea lunii septembrie sibienii vor putea lua parte la spectacole și în Sala Mare a Centrului Cultural, cu respectarea condițiilor impuse de pandemia de coronavirus.

„Sărbătorim redeschiderea Sălii Mari a Centrului Cultural ‘’Ion Besoiu’’ cu o avanpremieră cinematografică de excepție. În cel mai așteptat film al anului, regizorul Christopher Nolan revine pe marele ecran cu super producția Tenet”, transmit reprezentanții Centrului Cultural Ion Besoiu într-un comunicat de presă.

Pentru ca regulile să fie respectate, capacitatea săli va fi redusă la 250 de persoane. Biletele la cinema se pot achiziționa online, pe platforma Eventbook.ro  sau la casa de bilete a centrului.

„Prin redeschiderea Sălii Mari și împreună cu spațiul deosebit al Terasei cu flori, Centrul Cultural Ion Besoiu redevine cea mai mare și importantă destinație culturală din Sibiu, locul unde alături de cei dragi poți petrece o seară liniștită, te poți bucura de filme de excepție, sau vedea spectacole de teatru, balet și muzică simfonică”, se mai arată în comunicatul de presă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus