Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Accident cu trei răniți, printre care și un copil, pe DN14. O mașină a ieșit în decor

Accident cu trei răniți, printre care și un copil, pe DN14. O mașină a ieșit în decor

Șoferul unui autoturism condus spre Mediaș a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, printre care și un copil. Traficul este îngreunat.

La fața locului, pe DN14, în localitatea Ruși, au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ale Serviciului de Ambulanță. Echipajul SMURD a transportat, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu, o femeie de aproximativ 44 de ani cu escoriații și un copil de aproximativ 12 ani cu traumatism membre inferioare, transmite slt. Alina Voina, din partea ISU Sibiu.

De asemenea, Ambulanța Sibiu a trimis un echipaj de tip B care a evaluat, monitorizat și acordat primul ajutor calificat unui bărbat în vârstă de 60 ani, șoferul autoturismului. Pacientul prezintă politraumatisme la coloană, fractură deschisă la mâna dreaptă și o  contuzie forte la glezna dreaptă, a declarat Genu Scridon, din partea ambulanței. Și acest pacient a fost transportat la Spitalul Județean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1629

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus