Luni,
27.06.2022
Partial Noros
Acum
27°C

Adrian Bibu și Andreea Teodorescu, vloggerita de aproape 200 de mii de urmăritori, despre cât de “mort” este Sibiul pentru tineri

Adrian Bibu și Andreea Teodorescu, vloggerita de aproape 200 de mii de urmăritori, despre cât de “mort” este Sibiul pentru tineri

Candidatul PNL la funcția de primar al Sibiului, Adrian Bibu și vloggerita Andreea Teodorescu au purtat un dialog despre tineri, despre interesul acestora pentru politică și despre cum vad viața și orașul cei născuți în anii 2000.

“Andreea este sibiancă, a terminat Colegiul Național “Gheorghe Lazar”, iar acum studiază la Cluj. Mesajele sale ajung la peste 175 de mii de abonați ai canalului său de YouTube, fiind astfel una dintre vocile cele mai puternice ale generației sale de la Sibiu. Dialogul dintre noi, departe de a fi un interviu în sensul clasic, mi-a confirmat diferența dintre preocupările generațiilor noastre. Intuiam asta - nu era un secret și nici ceva de condamnat. De condamnat este inacțiunea! Cred că trebuie să facem spre tineri pași care să ne lămurească în legătură cu dorințele lor, cu interesele pe care le au, de ce nu, pași care să ne indice care sunt greșelile pe care sunt pe cale să le facă” - spune Adrian Bibu.

Andreea Teodorescu l-a întrebat pe candidatul liberal despre proiectele sale, dar a și răspuns la întrebările puse de Adrian Bibu în legătură cu tinerii, una dintre temele pe marginea căreia au discutat cei doi fiind “cât de este Sibiul pentru tineri”.

“Andreea este o fată foarte directă – o calitate a generației sale. Mi-a spus că Sibiul este pentru tineri și mărturisesc că am auzit asta de multe ori. Au auzit-o, de asemenea,  în casa celor care au copii adolescenți, au auzit-o profesorii, a auzit-o toată lumea mai puțin administrația Sibiului. Firește, tinerii caută distracție în primul rand, dar nu numai: vor locuri de socializare, spații în care să facă mișcare, vor acțiuni care să le fie dedicate. Cred că trebuie să-i tratăm cu seriozitate pe tineri, să înțelegem că dincolo de extravagantele și exuberantele lor, au lucruri foarte interesante de spus. Lucruri care pot conta în viitor. Nu putem construi un oraș pentru generația de mâine fără a discuta cu ea” - spune Adrian Bibu.

Andreea Teodorescu și Adrian Bibu au vorbit despre serviciile online, dar și despre detalii pe care mulți dintre noi nu le mai sesizăm.

“Andreea m-a surprins cu detalii pe care tinerii le vad și care, poate nouă ni se par nesemnificative. M-a întrebat, spre exemplu, de ce nu se alege o zi în care toate mașinile parcate pe prima banda să fie mutate pentru a face loc utilajului de curățare a străzilor care acum face slalom și nu curăță lângă bordura” – spune Adrian Bibu.

Dialogul dintre Adrian Bibu și Andreea Teodorescu a fost filmat în curtea locuinței candidatului  și a atins și subiecte din viața privată a liberalului, de la motivul pentru care poartă barbă sau  performanțele sale în sport. Dialogul se numește “Generația Z de vorbă cu generația Y” și  poate fi vizionat pe canalul de YouTube  - Andreea Teodorescu.

Aici puteti viziona si video-ul Generatia Z de vorba cu generatia Y, cu interviul complet: https://www.youtube.com/watch?v=j7ZcHx4oo3Y

Biroul de presă al PNL Sibiu

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1084

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus