Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Laptele, cornul și merele elevilor sibieni vin, anul acesta, din Timiș, Hunedoara, Gorj și Dolj

Laptele, cornul și merele elevilor sibieni vin, anul acesta, din Timiș, Hunedoara, Gorj și Dolj

Autoritățile județene anunță că, începând de joi, cei 42.000 de elevi din ciclul gimnazial și preșcolari din județul Sibiu vor primi, din nou, lapte, corn și mere.

7,78 de milioane de lei, fără TVA, este valoarea celor trei contracte semnate de Consiliul Județean pentru anul școlar 2020 – 2021. Contractele au fost semnate marți, 15 septembrie, iar firmele s-au angajat că vor livra laptele, produsele de panificație și merele începând cu ziua de joi, 17 septembrie.

Produsele urmează a fi livrate zilnic, până la 10:30, pentru elevii și preșcolarii prezenți la cursuri.

Elevii din clasele 0-VIII și preșcolarii din grădinițele cu program normal (patru ore) vor primi după cum urmează:

- Produse lactate: luni, marți, miercuri, câte două zile lapte UHT, 200 gr și o zi iaurt, 125 gr

- Produse de panificație, zilnic; luni, marți, miercuri – corn sau baton,  80 gr, iar joi și vineri – biscuiți sau covrigi, 80 gr

- Fructe: joi și vineri - mere, 100 gr

Sursa: comunicat Consiliul Județean Sibiu

Produsele lactate sunt furnizate în cadrul unui contract în sumă de 3,59 de milioane de lei, semnat cu Simultan SRL din Orțișoara (Timiș). Merele sunt furnizate în cadrul unui contract în valoare de 1,36 de milioane de lei semnat cu Prioritar Impex SRL din Călan (Hunedoara), iar produsele de panificație sunt furnizate în cadrul unui contract de 2,88 de milioane de lei, semnat cu o asociere de trei firme: Isis Pan SRL (Craiova, Dolj), GTPD SRL (Târgu Jiu, Gorj) și cu Biscotto SRL (Sânmihaiu, Timiș). Valorile mai sus menționate nu includ TVA.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1033

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus