Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Singurul sibian din lotul FC Hermannstadt a fost dat afară. Petrescu, Bălan și Dumitriu părăsesc echipa

Singurul sibian din lotul FC Hermannstadt a fost dat afară. Petrescu, Bălan și Dumitriu părăsesc echipa

Petrișor Petrescu (27 de ani, mijlocaș), Lucian Dumitriu (27, mijlocaș), doi dintre jucătorii vechi ai sibienilor și Adrian Bălan (30, atacant) li s-au reziliat astăzi contractele cu clubul. ”Sibiul schimbă liniile din mers. Aflați de mai multă vreme în vizorul conducerii, mijlocașii Petrișor Petrescu, Lucian Dumitriu și „vârful" Adrian Bălan au fost fost înștiințați azi la prânz de antrenorul Ruben Albes că nu mai mizează pe ei„, anunță gsp.ro. Conform ziarului de sport, celor trei li s-ar mai fi acordat duminică o ultimă șansă, la Cluj, în duelul cu CFR, însă niciunul n-a reușit să convingă. Petrescu și Bălan au fost chiar titulari, și înlocuiți pe parcursul partidei, în timp ce Dumitriu a intrat în repriza secundă.

În total, de când familia Prodan conduce clubul s-a renunțat la 11 jucători, pe de altă parte, însă au fost aduși jucători noi, în număr de zece.  

Petrișor Petrescu a jucat în primele trei meciuri din acest campionat și are la activ două pase de gol. Cota lui de piață, conform transfermarkt.com este de 450 de mii de euro. Singurele cluburi la care a jucat sunt din județul Sibiu, loc unde s-a și născut: Voința Sibiu, FC Cisnădie și FC Hermannstadt.

Adrian Bălan a jucat și el în cele trei partide și are un gol marcat. În carieră a mai jucat la Dinamo II, Damila Măciuca, FC Voluntari și Poli Iași.

Lucian Dumitriu este din Bârlad, nu a jucat decât într-un singur meci, cel cu CFR Cluj și a ajuns în Sibiu de la Foresta Suceava.

”Mulțumim pentru tot, Dumi!”

Pe pagina de Facebook a echipei nu apare decât anunțul legat de plecare lui Lucian Dumitriu. ”Mulțumim pentru golurile spectaculoase, pentru ambiția din teren, pentru bunătatea ta și pentru că ne-ai fost alături la greu, dar și la bine, din liga a II-a până în Liga 1! A fost și va rămâne o călătorie frumoasă... Astăzi A.F.C.Hermannstadt și mijlocașul Mihai Dumitriu au reziliat de comun acord înțelegerea contractuală”, anunță clubul.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 19674

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Vivi Dragan

Acum 3 ani

Acum sunt curios ce scuza mai gaseste doamna primar Fodor pentru ca primaria sa mai dea bani la acest club care e plin de jucatori straini adusi aici de Prodanca pentru a le creste cota si asi umple buzunarele. E bine sa faci fotbal pe banii primariei si a televiziunilor iar cand intra bani din vanzari sa ii ia Prodanca si Rotar.
Raspunde

Oigo Kukuruku

Acum 3 ani

e club din Sibiu, ce conteaza de unde sunt jucatorii? restul sunt speculatii, iar profit trebuie sa aiba daca investesc si ei. daca. dar urat pe partea cu Petrescu, care a facut multe pentru echipa.
Raspunde

Silviu Sibiu

Acum 3 ani

O echipa de mercenari. Fotbalul este o afacere rentabila chiar si in Ro, nimeni nu baga bani in fotbal fara sa incerce sa-i inmulteasca. Adio Hermannstadt!
Raspunde

Chiar Eu

Acum 3 ani

E echipa de mercenari, e afacere, corect, dar Primaria le ofera cu exclusivitate Stadionul Municipal in care investeste 40 milioane euro si le plateste salariile de 2 luni. Halal afacere, jenanta administratie...
Raspunde

Aawdwad Wda

Acum 3 ani

Nu se pot plati salarii din banii primiti de la primarie. Sunt folositi la cazare, transport, etc.

Raspunde

Cosmin Codru

Acum 3 ani

Sa nu le dea nici un ban... si sa NU MAI CONSTRUIASCA NICI UN STADION ..pentru mafiile de la bucuresti, aciuiate pe la noi prin oras, pentru a sifona bani si a cumpara imigranti la suprapret !........MAFIE e ceea ce se innampla, asta nu e sport iar aia nu e echipa orasului. E o echipa pentru care noi platim , sa hranim mafiile ! Treziti-va !..ca asta numai sport nu mai e !.. e plata spagilor mascata, e spalare de bani... oare a cui e "firma" care "face stationul"....oare sumele de bani pentru acei africani sunt cele reale ?......uite asa se fura banii "legal". Cu o echipa de indivizi, importati in numele orasului, pe banii nostrii !!!
Raspunde

Mafia Globala

Acum 3 ani

Asa...mai importati vreo cativa africani pe banii primariei !!! Sa satisfaceti mafia tranferurilor si mafia globalista, dintr-un foc, pe banii contribuabililor, in loc sa investiti in tineret !!! Aude cineva ...? AGENDA SPORTIVA.... cand opriti importul de imigranti din lumea a 3-a pe banii bugetului local ? De ce nu investiti acei bani in tineret, in scoli si in lucruri destepte ?..... alea nu permit spalatul banilor ? sau ideea e sa importati tot mai multi, pana ajungems a ne omoare si pe noi pe strada, ca in tarile din vest ? Ce faceti, dragi consilieri...ale cui interese le serviti, ca clar, ale noastre nu ! ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus