Luni,
19.10.2020
Partial Noros
Acum
8°C

PSD: În viziunea echipei #CatalinStanciu reconversia siturilor industriale este necesară

17 Septembrie 2020 21:51

PSD: În viziunea echipei #CatalinStanciu reconversia siturilor industriale este necesară

Reconversia și dezvoltarea sitului industrial Platforma Independența este un proiect major cu care venim în fața sibienilor. În viziunea nostră, Primăria Municipiului Sibiu trebuie să mai și investească în achiziția unor suprafețe cu potențial de dezvoltare urbană în interesul cetățenilor, nu doar să înstrăineze ceea ce deține în patrimoniu. În acest sens ne propunem achiziționarea întregii suprafețe a platformei industriale Independența, care va intra în patrimoniul primăriei, și implementarea în această locație a unui proiect integrat, cu următoarele componente: incubator de afaceri, parcare supraterană (amenajată în clădirea fostei unități de producție unelte pneumatice, clădire dotată cu lift industrial), parcare pentru autocare, muzeu al industriei sibiene, pavilion pentru evenimente culturale, zonă HoReCa și spații verzi.

Astfel de proiecte sunt vitale pentru dezvoltarea urbană a municipiului Sibiu, exact așa cum sunt și dezbaterile constructive asupra proiectelor propuse pentru Sibiu.

”Pentru noi campania electorală reprezintă o competiție de proiecte propuse de candidați, în vederea îmbunătățirii calității vieții sibienilor, dar și în vederea dezvoltării urbane a municipiului Sibiu și a viitoarei zone metropolitane. În acest sens reiterez invitația la dezbatere față în față între toți candidații pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, dezbatere ce poate fi găzduită și moderată exemplar de Universitatea <> din Sibiu.”, explică Cătălin Stanciu, candidatul PSD Sibiu pentru funcția de primar al municipiului Sibiu.

Biroul de presă al PSD Sibiu

Vizualizari: 499

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus