Marţi,
27.10.2020
Ceata
Acum
6°C

FOTO Cea mai recentă țintă a hoților din Sibiu: catalizatoarele mașinilor 

18 Septembrie 2020 13:13

FOTO Cea mai recentă țintă a hoților din Sibiu: catalizatoarele mașinilor 

Mai mulți proprietari de mașini din cartierele Hipodrom 1 și 2 au descoperit ieri dimineață că au rămas fără catalizatoare. Furtul s-ar fi produs pe timpul nopții, fără ca cineva să fi auzit ceva.

Patru persoane au sesizat poliția privind faptul că și-au găsit mașinile ieri dimineață fără catalizatoare. O sibiancă păgubită povestește că totul s-a petrecut pe timpul nopții fără ca cineva să fi sesizat ceva în neregulă în cartier.

„Au furat doar de pe mașinile VW: două mașini Polo, Bora, Golf 4, asta până ieri la ora 17. E posibil să fie mai mulți păgubiți, nu știu. E posibil ca hoții să fi venit din alte județe la furat aici. Ghinionul a fost pentru noi, pentru că în nici o locație nu există camere de filmat. Nu știe nimeni nimic. Nu s-a auzit nimic. Au fost foarte silențioși”, povestește Ema. 

Autoritățile sibiene confirmă furturile și spun că la momentul actual se fac cercetări pentru a identifica făptașii.„Avem patru sesizări primite în cursul dimineții de ieri. Furturile s-au produs în timpul nopții de 16/17 septembrie, iar în prezent, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Vizualizari: 7277

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus