Marţi,
27.10.2020
Ceata
Acum
5°C

Primăria organizează primul concurs în skatepark-ul din Sibiu. Cei care nu au cont Facebook, nu pot participa

18 Septembrie 2020 18:04

Primăria organizează primul concurs în skatepark-ul din Sibiu. Cei care nu au cont Facebook, nu pot participa

La un an și jumătate de la inaugurarea celui mai mare skatepark din țară -  cel din zona Obor, administrația locală pregătește organizarea primului concurs, destinat copiilor cu vârste începând de la șase ani. Printre condițiile de înscriere sunt și ”like and share” pe Facebook, fără de care participarea nu este posibilă.

”Cu scopul de a promova acest obiectiv (skatepark-ul din Sibiu, n.r.) și pentru a crește numărul de tineri care îl utilizează, Primăria Sibiu organizează un concurs pentru iubitorii acestor sporturi. Pentru că siguranța sportivilor este pe primul loc, toți participanții care se prezintă la startul unei probe vor primi din partea organizatorului o cască de protecție freestyle, iar cei mai buni vor primi premii speciale”, se arată în regulamentul primului concurs organizat de administrația locală în skatepark-ul din zona Obor, regulament care va fi supus votului consilierilor locali în ședința de săptămâna viitoare.

Patru este numărul secțiunilor concursului (trotinete, skate, BMX și role) și trei este numărul grupelor de vârstă în care vor fi încadrați concurenții (6 – 9 ani, 10 – 14 ani și peste 15 ani). Pentru fiecare grupă de vârstă vor fi acordate câte trei premii, constând în vouchere valorice care pot fi utilizate la Decathlon, partener al concursului: voucher de 500 de lei pentru premiul I, de 300 de lei pentru locul II și de 200 de lei pentru locul trei. Sibiu X Games este numele dat concursului. Juriul va fi format din doi ”rideri profesioniști” pentru fiecare secțiune.

”Like and share”. Doar pe Facebook

Pentru a se putea înscrie la concursul a cărui dată va fi anunțată din timp, copiii sau părinții acestora trebuie, printre altele, să ”dea like” paginii de Facebook Skatepark Sibiu, să distribuie (”share”) postarea referitoare la concurs folosind și două ”hastag-uri”, respectiv #SkateparkSibiu și #PrimariaMunicipiuluiSibiu.

”Pentru a fi eligibilă, postarea trebuie să fie însoțită de ambele hastag-uri de mai sus. Se va utiliza pagina proprie de Facebook a fiecărui participant sau a unui reprezentant legal al acestuia. Postările participanților vor fi publice, fără setări de confidențialitate, pentru a putea fi urmărite și verificate de organizator”, se arată în Regulamentul redactat pentru organizarea concursului, care urmează să fie dezbătut de consilierii locali.

Evident, trebuie completate și formulare de participare, care poate fi trimis atât prin intermediul mailului, cât și depus în formă fizică. ”Participarea minorilor este condiționată de acordul scris al părinților, care va fi depus tipărit și semnat, în ziua concursului”, mai prevede regulamentul.

Măsuri de siguranță

”Concursul este destinat tuturor amatorilor sibieni cu vârsta minimă de șase ani, fără nicio discriminare, fără nicio taxă, cu respectarea normelor legale de siguranță și se va efectua în condițiile reglementate în prezentul regulament”, se mai arată în documentul amintit.

Iar în contextul pandemiei de Covid-19, concursul va fi limitat la cel mult 400 de participanți, cu păstrarea regulilor de igienă și prevenție din această perioadă (dezinfectarea suprafețelor folosite de mai multe persoane, monitorizarea temperaturii, triaj observațional, păstrarea distanței de doi metri între persoane).

Descarcă de aici Regulamentul propus pentru primul concurs organizat în skaterpark-ul din Sibiu

Vizualizari: 1243

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

John Doe

Acum 1 lună

Formular depus în forma fizica? Ați uitat de dosarul cu șină, adeverință de la medic, copie legalizata a certificatului de naștere :)))

Raspunde

Sima Raul

Acum 2 săptămâni

Salut ma cheamă Raul si sunt destul de bun la trotineta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus