Marţi,
05.07.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Ofelia Popii și Marius Turdeanu, nominalizați la Gala Premiilor Uniter 2020

Ofelia Popii și Marius Turdeanu, nominalizați la Gala Premiilor Uniter 2020

Actorii Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, Ofelia Popii și Marius Turdeanu sunt nominalizați la Gala Premiilor UNITER din acest an. Aceștia sunt în competiție pentru premiile „Cea mai bună actriță în rol principal” și respectiv „Cel mai bun actor în rol principal”. Gala va avea loc în 21 septembrie, iar actorii pot fi votați până în această zi, inclusiv.

Ofelia Popii și Marius Turdeanu, doi dintre cei mai apreciați actori ai teatrului „Radu Stanca din Sibiu” sunt nominalizați pentru premiile acordate celor mai buni actori în roluri principale, la Gala Premiilor Uniter din acest an.

Ofelia Popii a fost nominalizată pentru rolul Martha din spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee, regia Andrei și Andreea Grosu la Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu, iar Marius Turdeanu, pentru rolul George interpretat în același spectacol.

Gala premiilor Uniter va avea loc în 21 septembrie, de la ora 22.30, la Teatrul de Vară din parcul „Nicolae Romanescu”, din Craiova și va fi transmisă în direct pe TVR 1 și Radio România Cultural, iar on line pe www.uniter.ro, www.tvr.ro și pe pagina de facebook Uniter.

Toți cei care doresc să-i voteze pe cei doi actori o pot face până în 21 septembrie la ora 20.00 AICI.

Pentru a XXVIII-a ediție a Galei Premiilor UNITER, juriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru Ludmila Patlanjoglu, Maria Zărnescu și Călin Ciobotari.

Spectacolele care au intrat în atenţia juriului sunt cele care au avut premiera în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2019.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus