Miercuri,
20.01.2021
Innorat
Acum
1°C

Am mâncat în benzinărie și a fost delicios

Am mâncat în benzinărie și a fost delicios

Un nou fast food s-a deschis în Sibiu, pe Calea Dumbrăvii. Se numește Mo’s Burger și pentru că se află pe locul unei foste benzinării, păstrând o parte din alura ei prin clădirea în care acum se gătesc burgeri, am zis să verific dacă și mâncarea e ca de benzinărie – scumpă și de calitate îndoielnică de multe ori. Ei bine, lăsați-mă să vă zic, nu se compară deloc! Am mâncat unii din cei mai buni burgeri din oraș.

Locul m-a dus cu gândul la un restaurant american dintr-un oraș micuț, un „diner” veritabil cu mâncare rapidă și chelneri care vin să-ți reumple cana cu cafea, odată la jumătate de oră. Ei bine, cafea n-aveau, dar în rest experiența a fost chiar și așa inedită. 

Comanda se face înăuntru, iar mâncarea îți vine apoi la masă, așa cum aveam să aflu după ce întâi am stat și am așteptat vreo 5 minute la masă, până să realizez că de fapt nu vine nimeni să ne ia comanda.

Meniul nu este stufos – câteva tipuri de burgeri, cu cartofi prăjiți și ca sosuri ai de ales între ketchup și maioneză. Nimic ieșit din comun. Am ales două meniuri, unul cu Chicken Burger (piept de pui, salata iceberg, castraveți murați și Mo’s sos) și unul All American (carne de vită black angus, bacon, brânză cu cheddar, salată iceberg, roșii, gem roșii, Mo’s sos), ambele cu cartofi prăjiți și băutură. 

Cel cu pui avea un șnițel cu multă carne și părea să fie proaspăt, nu din acelea care întâi au fost congelate. Nu a avut prea multe ingrediente, e adevărat, dar sincer să fiu nici nu avea nevoie de mare lucru în plus. Poate i-aș fi adăugat niște cheddar, dar aici e vorba deja de gustul fiecăruia. În mare, a fost foarte bun. 

Vedeta a fost însă cel All American. Cu siguranță îl voi adăuga în top 5 burgeri delicioși mâncați în Sibiu. Carnea bine făcută, cu miros de grătar, m-a dus cu gândul la un prânz luat la iarbă verde. Am numai cuvinte de laudă pentru acest burger, iar chiflele folosite au fost cireașa de pe tort. 

Totul a costat puțin peste 40 de lei și aș fi dat chiar mai mult. Deși nu sunt foarte multe locuri disponibile la terasă, iar afacerile au nenorocul în această perioadă de a rezista destul de greu, sper ca asta să țină. A reușit să combine ce e mai bun din Mc și KFC - cartofii prăjiți demențiali de la unul și carnea delicioasă de la celălalt.

Comentarii

3 comentarii

Virgil Pavel

Acum 4 luni

hai sa nu exageram meniu all americans 23 ron - cartofi prajiti reci si uscati nota 2/10 - carnea, carnea plina de zgarciuri 5/10 - bacon uscat 7/10 - cedar 5/10 - salata 8/10 - chifla 6/10 - gem rosii nu m-am prins si daca ma plateau sau il luam de gratis tot notele astea le dadeam deci TS esti ca, politicieni de kkt
Raspunde

Jj Jj

Acum 3 luni

Haters gonna hate!

Raspunde

Bebe Bonta

Acum 3 luni

Dar ceva de mancare au ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus