Luni,
22.07.2024
Ploi Scurte
Acum
27°C

Donald Trump, vizat de o tentativă de asasinat. S-a folosit un colet ce conținea o otravă puternică

Donald Trump, vizat de o tentativă de asasinat. S-a folosit un colet ce conținea o otravă puternică

Președintele Donald Trump a fost vizat de o tentativă de omor, scriu cei de la CNN, titrați de Mediafax.

Un pachet care conținea o otravă mortală a fost trimis prin poștă pentru președintele american. Pachetul conținea ricină, o otravă foarte periculoasă. Pachetul trimis la Casa Albă a fost interceptat de forțele de ordine la începutul acestei săptămâni. FBI și Serviciul Secret investighează incidentul și au două teste pe substanța din pachet, confirmând ca aceasta conține ricină.

Pachetele și corespondența pentru Casa Albă sunt verificate între unitate din afara sediului. Nu este prima dată când Trump este ținta unui atac cu ricină. Scrisori care conțin ingrediente de ricină au fost trimise președintelui și un unor șefi Pentagonului în 2018. Acele scrisori au fost, de asemenea, interceptate și un bărbat din Utah William, Clyde Allen III, a fost acuzat că le-a trimis.

Totodată, actrița Shannon Guess Richardson a fost condamnată în 2014 pentru ca a trimis scrisori care conțin ricină președintelui Barack Obama și Primarului din New York, Michael Bloomberg.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus