Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
11°C

ANM: Vremea se răcește după 25 septembrie. Apar și ploile

ANM: Vremea se răcește după  25 septembrie. Apar și ploile

Vremea va rămâne caldă pe parcursul următoarelor zile în cea mai mare parte a teritoriului, însă începând din weekend-ul următor tendinţa va fi de răcire, iar ploi însemnat cantitativ se vor semnala după data de 25 septembrie, arată prognoza de specialitate, valabilă pentru perioada 21 septembrie - 4 octombrie, publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În Transilvania, până în 25 septembrie, media regională a valorilor maxime va fi de 24 - 26 de grade, caracterizând o vreme caldă pentru această perioadă. Ulterior se va răci, chiar accentuat în perioada 28 - 30 septembrie, când media temperaturilor maxime va fi de 17 - 18 grade. Pentru primele zile ale lunii octombrie sunt estimate maxime uşor mai ridicate, în medie de 20 - 21 de grade. Nopţile vor fi răcoroase la începutul intervalului, cu o medie regională a temperaturilor minime de 7 - 8 grade, dar cu valori mult mai scăzute în depresiuni, însă până spre finalul săptămânii se va ajunge la o medie de 12 - 14 grade. Pentru a doua jumătate a intervalului sunt prognozate medii ale temperaturilor minime de 6 - 8 grade. În intervalul 25 - 28 septembrie vor fi ploi pe arii extinse, iar probabilitatea pentru cantităţi de apă mai însemnate va fi ridicată, scrie Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Verlene Gatling

Acum 3 ani

Truly lots of awesome facts. Besst Essay writing paper writing service https://researchpaperorder.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus