Marţi,
02.03.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

Locuitorii din Miercurea și Arpașu de Sus nu mai sunt obligați să poarte măști în spații deschise

Locuitorii din Miercurea și Arpașu de Sus nu mai sunt obligați să poarte măști în spații deschise

Locuitorii localităților Miercurea Sibiului și Arpașu de Sus nu mai sunt obligați să poarte masca în spații deschise, anunță reprezentanții Prefecturii Sibiu. Hotărârea care ridică obligativitatea purtării măștii intră în vigoare mâine, 22 septembrie, orele 00.00. Noua măsură a fost luată datorită faptului că rata incidenței cumulate la nivelul unităților administrativ teritoriale din care fac parte cele două localități este sub pragul de 1,5/1000 de locuitori.

„Astăzi, 21 septembrie a.c. orele 24:00 Hotărârea nr 42/2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu își încetează aplicabilitatea în localitățile Miercurea Sibiului și Arpașu de Sus, întrucât rata incidenței cumulate la nivelul unităților administrativ teritoriale din care fac parte cele două localități este sub pragul de 1,5/1000 de locuitori. Drept urmare purtarea măștii în toate spațiile deschise de pe raza localităților Miercurea Sibiului și Arpașu de Sus nu va mai fi obligatorie, începând de mâine, 22.09.2020, orele 00:00”, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Cu toate acestea, autoritățile recomandă în continuare tuturor cetățenilor să respecte măsurile de prevenire și limitare a răspândirii SARS CoV-2 pentru protejarea sănătății și pentru a nu crește numărul de îmbolnăviri în comunitate și impunerea de noi restricții.

Sursa foto: Consiliul Județean Sibiu

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus