Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Sens giratoriu nou la intrare pe Valea Oltului

Sens giratoriu nou la intrare pe Valea Oltului

Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea anunță restricții de trafic miercuri, la intrare pe Valea Oltului, unde se efectuează lucrări de amenajare a unui nou sens giratoriu.

Noul giratoriu este amenajat la intersecția DN 7 cu centura ocolitoare a orașului Călimănești. Conform sursei citate, lucrările sunt planificate a se finaliza joi, 24 septembrie, la ora 24:00.

”Pe raza localității Călimănești se lucrează la amenajare sens giratoriu începând din data 22.09.2020 ora 16:00 pana în data de 24.09.2020 ora 24:00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, iar în momentul în care se vor transporta materiale către insula centrala circulația rutieră se va desfășura pe jumătate din cale dirijat de piloți de circulație”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus