Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Asociația Comunelor: Toți primarii fac eforturi pentru desfășurarea alegerilor locale în condiții de siguranță

Asociația Comunelor: Toți primarii fac eforturi pentru desfășurarea alegerilor locale în condiții de siguranță

Procesul de organizare al alegerilor locale în condiții de siguranță reprezintă principalul obiectiv pentru ziua de duminică, 27 septembrie,  al primarilor din județul Sibiu care fac parte din Asociația Comunelor din România.

Președintele Asociației Comunelor – Filiala Sibiu, Valentin Ivan, care este și primar al comunei Sadu, a declarat pentru Turnul Sfatului că primăriile vor asigura toate condițiile necesare pentru ca localnici să poată vota în siguranță și că în momentul actual nu există probleme în niciuna dintre comune din acest punct de vedere.

„Toți colegii primari fac eforturi deosebite pentru a asigura condițiile cele mai favorabile pentru ca fiecare cetățean să  fie în siguranță participând la acest proces electoral. Chiar dacă avem un proces electoral atipic și accesul în secțiile de vot este restricționat de unele reglementări care sunt aprobate prin regulamente și afișate la fiecare secție de votare, votarea se poate efectua în condiții normale în situația în care și cetățenii au îngăduința de a respecta îndrumările”, a declarat Valentin Ivan.

De asemenea, în acest an primăriile vor dispune de personal auxiliar care să îndrume oamenii și să facă filtrele epidemiologice. „Conform reglementărilor legale în vigoare, trebuie să asigurăm personal auxiliar care să facă filtre epidemiologice și îndrumări. Fiecare coleg a făcut acest lucru, iar nicio comună nu a semnalat situații care să intre în neconformitate cu reglementările legale”, a mai explicat Valentin Ivan.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus