Miercuri,
20.01.2021
Innorat
Acum
1°C

„Ghid Filantropic”, revista tinerilor inimoși. Ultimul proiect AFOS

„Ghid Filantropic”, revista tinerilor inimoși. Ultimul proiect AFOS

Un nou proiect a prins contur sub egida Asociației Filantropia Ortodoxă Sibiu. Este vorba despre o revistă creată și concepută a fi un ghid filantropic. Inițiativa aparține unor tineri și se dorește a fi un cadru de prezentare a activității diferitelor asociații de binefacere din comunitatea sibiană. Revista are 12 pagini, iar în primul număr pot fi citite materiale despre cazuri sociale, reportaje, interviuri, materiale istorice, versuri și cuvinte ale Sfinților Părinți. Cel de-al doilea număr urmează să fie publicat în viitorul apropiat.

„Ghid Filantropic” este numele revistei. Inițiativa redactării acestei reviste aparține unor tineri și se dorește a fi o sursă competentă de informare și un liant între furnizorii și beneficiarii de sprijin de tip social-filantropic.

„Este un cadru de prezentare a activității diferitelor asociații de binefacere din comunitatea sibiană și va supune constant atenției un caz special al unui copil, al unei familii, al unei persoane adulte singure, care se află într-o stare de vulnerabilitate în ceea ce privește mai cu seamă starea de sănătate. Pe lângă strângerea de fonduri necesare soluționării favorabile a unei astfel de situații dificile de viață, Ghidul filantropic vă propune un parteneriat și lansează o invitație deschisă tuturor celor care activează în acest delicat domeniu, plin de încărcătură sufletească, dar și plin de bucurie a faptei bune și a împlinirii poruncii celei mari a iubirii și a milosteniei. Activitatea dumneavoastră poate fi mai bine făcută cunoscută în paginile ghidului, care va reuni laolaltă oameni și informații utile, precum și articole din actualitatea socială, duhovnicească, bisericească, istorie și artă. Dorim să consolidăm unitatea și colaborarea asociațiilor, comunităților creștin-ortodoxe, parohiilor, centrelor și așezămintelor sociale și misionare, a grupurilor de formare, și să facilităm inter-relaționarea celor care doresc să ofere sprijin, să se implice constant sau punctual. Fiți așadar, parte a acțiunilor filantropice care oferă dragoste, mărturisind credința în Dumnezeu, lucrătoare prin iubire, luptând pentru viața aproapelui, pentru o lume mai bună și dreaptă!”, scrie părintele Adrian Roman, președintele AFOS și coordonator al revistei.

Echipa este formată din redactorul Daniel Apetroae, graficienii Daniel Apetroae, Ștefan Moței și Adrian Ghirasimescu, editorii Mitriș Floriana, Gabriela Răduleț, Marius Talmatchi, Lucian Anghel, Laurențiu Antonescu, Ștefan Moței, Ștefan Daniel Bălan, Vlad-Anton Ștefănoaia, Adrian Ghirasimescu, Paul Aranyoși, Ștefania Băzărîncă și Diana Drăguț. De ilustrații se ocupă Felix Ionuț și Paul Aranyoși, iar colaboratori sunt Antonio Gălățeanu, Albert Safta, Ștefan Moței și Chiril Popovici.

„Ghid Filantropic” este o revistă care va apărea o dată pe lună și de care foarte mulți oameni au nevoie într-o lume a informației mai mult comerciale. Revista se găsește sediul Asociației Filantropia de pe Strada Dealului, Nr. 13 și pe site-ul asociației. Cei care doresc „Ghid Filantropic” pot dona 15 lei sau mai mult, iar dacă intră pe site pot face acolo donații. Banii vor fi donați în totalitate pentru cazurile prezentate în revistă. 

Donația voastră poate salva o viață! 

SPRIJINĂ ACTIVITATEA NOASTRĂ!

• Donează prin virament în contul RO36 RNCB 0227 1137 9746 0001 deschis la BCR SIBIU;

• Intră pe site-ul nostru www.filantropiaortodoxasibiu.ro

• Direct sau prin Poștă la adresa: str. Dealului, nr. 13, Sibiu, România.

CONTACT

Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu   

Adresa: Sibiu, str. Dealului, nr.13    Telefon/Fax: +4 0269 213 052    Email: biroul_social_aors@yahoo.com    facebook/aorsibiusocial                                

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus