Duminică,
24.01.2021
Parțial Noros
Acum
11°C

Jucătorii împrumutați de Hermannstadt la FCSB se întorc acasă

Jucătorii împrumutați de Hermannstadt la FCSB se întorc acasă

Cei doi jucători împrumutați de FC Hermannstadt la FCSB au fost deja trimiși înapoi în Sibiu, anunță ziarele de sport naționale. ” David Caiado (33 de ani) și Goran Karanovic (32 de ani) nu l-au impresionat pe patronul FCSB-ului și s-ar întoarce la Hermannstadt, sub comanda lui Ruben Albes. Gabi Enache, în schimb, ar continua, momentan, sub comanda lui Toni Petrea”, anunță gsp.ro.

Jucătorii au fost titulari în meciul pierdut aseară de FCSB, cu Slovan Liberec, în Europa League, scor 0-2. Karanovic a ieșit accidentat în minutul 10, în vreme ce David Caiado a fost jucat întreaga partidă.

 Galeria lui FC Hermannstadt, război cu conducerea clubului

Suporterii sibieni nu au primit foarte bine decizia conducerii clubului de a-i împrumuta pe cei doi fotbaliști. D'acii 2017 Sibiu nu acceptă asocierea clubului FC Hermannstadt cu cel mai grețos personaj din fotbalul românesc. (...) Astăzi, clubul și orașul nostru au fost terfelite de anumite personaje dubioase ce doresc reînființarea cooperativei. (...) Considerăm că decizia de a ajuta cel mai mare cancer al fotbalului românesc este penibilă și jignitoare pentru SIBIU. În seara aceasta, sibienii cu demnitate și coloană vertebrală susțin Slovan Liberec!”, au anunțat suporterii pe pagina de facebook a galeriei.

Suporterii au legat de gardul stadionului un banner de protest la adresa clubului. ”La primul apel ați răspuns: prezent! Sibiul nu este satelitul unui cioban infect!”, au scris suporterii sibieni.

Foto: Facebook/hermannstadt

 

Vizualizari: 2256

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus