Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Tradiție nouă la CineGOLD Sibiu: Cerere în căsătorie în timpul filmului

Tradiție nouă la CineGOLD Sibiu: Cerere în căsătorie în timpul filmului

Cinematograful CineGOLD din Promenada Mall instituie un nou obicei la Sibiu: cererea în căsătorie în timpul filmului.

Primul eveniment de acest gen a avut loc miercuri seară, în timpul filmului de la ora 22:00, totul fiind foarte bine regizat de complicii cinematografului și încheindu-se cu mare succes. Fericita pereche Ana-Maria și Andrei fac acum planuri de nuntă.

”Echipa CineGOLD este incantata sa organizeze astfel de evenimente care în alte țări sunt devenite  tradiție. Momentele sunt deosebit de emotionante si surpriza consta in proiectarea pe ecran a unui scurt metraj cu imagini reprezentative ale cuplului. Nu lipsesc florile, tortul, sampania si desigur nici inelul. Pulbicul din sala este martor activ al cererii in casatorie, toata lumea manifestandu-si bucuria prin aplauze si urale. Echipa CineGOLD este implicata si atenta la detalii, dorim ca acest gen de actiuni sa ramana memorabile. Invitam si pe alti tineri curajosi sa ne provoace cu organiarea in cinematograf a cererii in casatorie. Este un moment foarte frumos, cel de miercuri fiind primul de acest gen în Sibiu, însă noi sperăm si ne straduim să devină o tradiție în timp”, a explicat pentru Turnul Sfatului Nicolae Constantin, reprezentantul CineGOLD Sibiu.

Vizualizari: 2610

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus