Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

VIDEO/ USR PLUS Sibiu: Indiferent de ce rezultate, vom avea consilieri în Consiliul Local și în Consiliul Județeam

VIDEO/ USR PLUS Sibiu: Indiferent de ce rezultate, vom avea consilieri în Consiliul Local și în Consiliul Județeam

Bucurie la sediul USR PLUS din Sibiu după anunțarea rezultatelor parțiale date de exit poll pentru alegerile locale din București, pentru funcția de primar al capitalei și pentru funcțiile de primar de sector. Acestea au arătat că Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 47,2%, Gabriela Firea având un procent de 39%. Rezultatele au fost primite cu ropote de aplauze.

Cei doi candidați ai Sibiului, Raul Apostoiu, pentru funcția de primar și Adrian Echert pentru funcția de președinte al Consiliului Județean s-au aflat la sediul partidului, unde au savurat anunțul făcut puțin după ora 21.00. Pentru rezultatele din Sibiu se așteaptă numărătoarea voturilor din urnele de votare.

„Astăzi la ora 21.00 s-a încheiat votul, votul alegerilor locale. Doresc să mulțumesc, cu această ocazie, tuturor delegațiilor din secțiile de votare care au ajutat la derularea unui vot corect și cu asigurarea măsurilor de siguranță. Doresc să mulțumesc tuturor susținătorilor Alianței USR PLUS care ne-au trimis mesaje de susținere în această perioadă și care ne-au votat și celor care au crezut în noi și pentru care am depus eforturi zilele acestea să putem să participăm în această campanie. Pentru Alianța USR PLUS este un câștig, un câștig real. Toți consilierii care vor reprezenta Alianța USR PLUS în Consiliul Local Sibiu vor livra ceea ce au promis. Vor fi vocea cetățenilor, vor fi cei care vor duce la capăt proiectele pe care le-au propus în această campanie, împreună cu dumneavoastră, împreună cu cetățenii, cu cei care ne-ați susținut. Vă mulțumesc încă o dată și indiferent de rezultatul votului de astăzi, USR PLUS este câștigător”, a declarat Raul Apostoiu candidatul la Primăria Sibiului.

Totodată, Adrian Echert a făcut referire la primarii care așteaptă rezultatele cu sufletul la gură, a vorbit despre neregulile descoperite de delegații USR PLUS în unele secții de votare din Sibiu și județ și a menționat faptul că, indiferent de rezultate USR PLUS va avea consilieri atât în consiliile locale cât și în cel județean.    

„Avem candidați la primării în județ care așteaptă cu sufletul la gură rezultatele. S-ar putea să avem surprize frumoase și de prin alte localități, de prin județ, de prin Micăsasa, de prin Brateiu, de prin Bârghiș, de prin alte localități, Copșa Mică. Le acordăm tot sprijinul. Candidații noștri sunt și au fost astăzi prin secțiile de vot să vadă cum decurg lucrurile. N-au fost probleme majore, în afară de cea de la Șeica Mare unde am făcut și o sesizare, unde primarul în funcție le arăta exact unde să voteze oamenilor care, susține el, nu știau să citească. Indiferent de acest aspect el a făcut o ilegalitate și a fost amendat pentru asta și a fost îndepărtat de poliție de acolo pentru a nu mai continua. În rest, nu au fost probleme foarte mari, decât cele sesizate și în municipiul Sibiu, cu buletine de vot preștampilate care au fost anulate și după acest aspect au fost mult mai vigilenți și delegații și reprezentanții noștri. O să vă ținem la curent cu ce rezultate vom afla. Indiferent de ce rezultate vom avea, în mod cert, vom avea consilieri în Consiliul Local Sibiu, în Consiliul Județean Sibiu și în marea majoritate a localităților unde candidăm. Avem un rezultat extraordinar de la București care ne dă aripi și nouă să credem că oamenii au înțeles că acum e momentul schimbării și și-au pus ștampila de vot pe un suflu nou în politică, pe un sânge proaspăt în toate consiliile unde candidăm. Vom fi la înălțime noi toți cei care vom fi în consilii și care vom accede la funcții de primar, de președinți sau toate funcțiile în care am convins oamenii să ne voteze. Vă ținem aproape și după ce se termină această campanie, intrăm și în cea de parlamentare”, a declarat Adrian Echert, candidatul USR PLUS la funcția de președinte a Consiliului Județean Sibiu.  

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2782

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Ilie Pintilie

Acum 1 an

Din pacate USR a tradat la Sibiu. Nominalizarea unui "non-name" este rezultatul intelegerii dintre Johannis si Barna.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus