Sâmbătă,
24.10.2020
Cer Senin
Acum
6°C

ACTUALIZARE Cei doi candidați pentru primărie, despărțiți de șase voturi. Numărătoare reluată de trei ori

28 Septembrie 2020 02:32

ACTUALIZARE Cei doi candidați pentru primărie, despărțiți de șase voturi. Numărătoare reluată de trei ori

Actualizare 18:00 Conform informațiilor transmise de membrii secției de vot, diferența dintre cei doi candidați a fost de șase voturi. Iar voturile au fost numărate de trei ori.

Știre inițială: Numărarea voturilor din comuna Cârța a fost reluată, în dimineața zilei de luni, pentru a șasea oară: diferența dintre cei doi candidați este de un singur vot.

Actualizare 12:00 În cele din urmă, câștigător al funcției de primar în comuna Cârța este liberalul Daniel Cândulețiu.

Știre inițială: Unul din cei mai vechi primari din județul Sibiu – Cristin Magheru (PSD) a avut la alegerile de ieri un singur contracandidat: pe liberalul Daniel Cândulețiu. 617 alegători din 978 înscriși pe listele din Cârța au participat la scrutin, iar la finalul zilei câștigătorul nu a fost deloc clar stabilit din cauza faptului că diferența dintre cei doi a fost de un singur vot. După cea de-a cincea numărare, delegații din partea USR PLUS anunțau că diferența de un vot este în favoarea lui Daniel Cândulețiu, la ora redactării acestei știri acestei știri (ora 02:00), voturile exprimate în Cârța fiind numărate pentru a șasea oară, potrivit delegaților amintiți. Potrivit anunțurilor făcute de liderii liberali până la această oră, printre primăriile câștigate în județul Sibiu nu se numără și cea din Cârța.

Vizualizari: 10042

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus