Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Lucrări de cuplare a conductei de apă potabilă de pe strada Podului, cu afectarea furnizării în Zona Industrială Est

Lucrări de cuplare a conductei de apă potabilă de pe strada Podului, cu afectarea furnizării în Zona Industrială Est

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că marti, 29.09.2020, în intervalul orar 08.00  – 20.00, vor avea loc lucrări de cuplare a unui tronson  de retea apă potabilă PE 315, în lungime de 1km,  pe str. Podului , în Zona Industrială Est.

Pe perioada lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru pentru societățile Wienerberger, Tondach, PIM – Tăbăcărie și se vor înregistra scăderi importante de presiune pentru restul firmelor din Zona Industrială Est: Total NSA, SCANDIA, KUKA etc.

Lucrările sunt executate de firma Universal Bussines în cadrul contractului de înlocuire a rețelelor de apă ale străzii Podului, derulat și finanțat de Apă Canal Sibiu SA.

În funcție de solicitări, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce poate fi solicitată prin Dispecerat.

La reluarea furnizării este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 0800.820.220.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus