Joi,
20.01.2022
Cer Senin
Acum
-10°C

Șeful IȘJ Sibiu ajunge și consilier local

Șeful IȘJ Sibiu ajunge și consilier local

Prof. Alexandru Dumbravă, inspectorul școlar general este al treilea pe listele consilierilor locali ai Sibiului din partea PNL. Inspectorul spune că va accepta postura de consilier local, acesta fiind și motivul pentru care a luptat în această campanie.

„A fost o campanie curajoasă din partea noastră cu dorința de a veni cu o schimbare pentru Sibiu. O campanie dusă la modul pozitiv, dusă pe teren din prima și până în ultima clipă. A fost, poate, cea mai frumoasă campanie pe care cineva a avut-o la primărie și la consiliul local”, spune inspectorul.

Alexandru Dumbravă spune că postura de consilier local este compatibilă cu funcția sa de inspector școlar general și că nu va renunța la șefia Inspectoratului.

„O să încercăm să vedem ce se poate face mai mult și mai bine pentru școlile din Sibiu. Acesta este și unul dintre motivele pentru care am intrat în politică. Să încercăm să facem lucrurile să se miște și pentru învățământul din Sibiu. Problema majoră este lipsa spațiilor, lipsa creșelor, lipsa grădinițelor și chiar și a școlilor. Avem nevoie urgentă să achiziționăm spații, pentru că de construit, lucrurile se mișcă prea încet și mai pierdem câteva generații. Pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în noi și să-i asigurăm că o să încercăm să ne ținem de toate proiectele promise”, mai spune Alexandru Dumbravă.

După numărarea a 96% din voturi, conform numărătorii paralele efectuate de liberali, PNL are 34,22% din voturi în Consiliul Local.

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus