Joi,
17.06.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Ce facem în weekend? Mergem la teatru și participăm la ateliere de creație

Ce facem în weekend? Mergem la teatru și  participăm la ateliere de creație

Primul weekend din luna octombrie aduce la Sibiu o serie de evenimente dedicate atât adulților, cât și copiilor. Mergem la teatru, participăm la ateliere de creație și la petreceri organizate de terasele din oraș.

Vineri, 2 octombrie

O pizza gustoasă face orice sfârșit de săptămână mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Tot ce trebuie să faceți este să comandați și să ridicați preparatele de la locație sau să solicitați să fie livrate oriunde vă aflați, gratuit.

Festivalul „25 de ore de teatru non-stop” începe în acest weekend. Anul acesta, cele 25 de ore se vor transforma în 25 de zile, pe parcursul cărora vor fi organizate 18 evenimente în opt locații diferite din Sibiu. Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

Vineri începe și „Festivalul meșteșugarilor romi”. Evenimentul se va desfășura în Piața Mare în perioada 2-4 octombrie, între orele 9-23.

De la ora 18, la Backyard Summer Garden, sunteți așteptați să petreceți o după-amiază alături de  Jay Ko. Rezervările se fac la numărul de telefon 0743 272 597, iar intrarea este 20 de lei.

În acest weekend, sunteți invitați la CineGold pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Profu”, „Made in Italy”, „Tenet”, „Noii mutanți” sau „După ce ne-am certat” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în ziua de  sâmbătă la CineGold. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Proconsul concertează de la ora 20 la Piano Pub. Prețul unui bilet este de 60 de lei, iar mai multe detalii puteți afla de aici.

Tot de la ora 20, la Play Off începe weekend warm-up session, cu DJ Mike the Hype. Rezervări se fac la numărul de telefon 0747 296 060.

Sâmbătă, 3 octombrie

Atelierele de creație la care participă atât copiii, cât și părinții se desfășoară în fiecare weekend, între orele 11:00-18:00, în Orașul Artiștilor, pe platoul din fața Turnului Sfatului din Sibiu. Participare este liberă, fără taxă de înscriere, iar toate materialele necesare vor fi puse la dispoziție de către organizatori.

La teatrul Gong, de la ora 12, copiilor li se pregătește spectacolul „Micii detectivi”. Durata spectacolului este de 45 de minute, iar biletele pot fi achiziționate atât online, cât și de la Agenția Teatrală.

De la ora 16, la Mango Bar se organizează un concert caritabil pentru un tânăr de 19 ani, Sebastian, care suferă de cancer. Intrarea este 15 lei, iar rezervări se fac la numărul de telefon 0757 881 881.

Duminică, 4 octombrie

Spectacolul „Micii detectivi” se joacă și duminică, de la ora 11 la Teatrul Gong.

De asemenea, atelierele de creație pentru copii se desfășoară și duminică de la ora 11.

În Grădina Bis, de la ora 18, se joacă „Povestea poveștilor”, după și despre Ion Creangă. Spectacolul face parte din seria evenimentelor organizate în cadrul festivalului de 25 de ore de teatru non-stop.

 

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus