Sâmbătă,
28.11.2020
Ceata
Acum
-3°C

Actualizare. Un copil de 13 ani a plecat din Sibiu spre casă, în județul Alba, dar a dispărut. Polițiștii apelează la ajutorul sibienilor

03 Octombrie 2020 19:39

Actualizare. Un copil de 13 ani a plecat din Sibiu spre casă, în județul Alba, dar a dispărut. Polițiștii apelează la ajutorul sibienilor

Actualizare 

Minorul  CHEIA BOGDAN COSMIN a fost depistat de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale la o altă stână din județul Sibiu, informează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Băiatul nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Stire inițială

Polițiștii sibieni cer ajutorul sibienilor pentru găsirea unui un copil de 13 ani a cărui dispariție a fost sesizată ieri, 2 octombrie, de către mama sa. Bogdan a plecat ieri de la o stână din zona industrială vest a municipiului Sibiu și mergea spre casă, în satul Tatarlaua, județul Alba. Cum băiatul nu a ajuns acasă, mama sa a anunțat poliția.

Cetățenii care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugați să apeleze 112. 

În cursul acestei zile, polițiștii sibieni au fost sesizați de către IPJ Alba cu privire la dispariția unui copil. În fapt, la data de 2 octombrie, prin SNUAU 112, mama unui minor în vârstă de 13 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Alba cu privire la plecarea voluntară a fiului ei, CHEIA BOGDAN COSMIN, de la o stână situată în zona industrială vest a municipiului Sibiu. Minorul ar fi plecat de la stână cu intenția de a se deplasa la domiciliul său din satul Tatarlaua, județul Alba, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

La data plecării copilul purta blugi albaștri, bluză neagră, încălțăminte sport, albastră cu inscripția "Adidas" și are asupra sa un ghiozdan alb cu lucruri personale. 

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu efectuează ample verificări în vederea depistării minorului.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest copil sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus