Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

Prăjituri din suflet pentru suflet. NATY Delice propune sibienilor deserturi fără zahăr și gluten

Prăjituri din suflet pentru suflet. NATY Delice propune sibienilor deserturi fără zahăr și gluten

În urmă cu un an, familia Piloiu s-a hotărât să-și urmeze visul și să deschidă o cofetărie în Sibiu. Laboratorul de prăjituri „NATY Delice” pune la dispoziția iubitorilor de dulce prăjituri preparate cu delicatețe și dăruire de o echipă de cofetari coordonată de Florentina Piloiu. Torturi, prăjituri de casă, prăjituri asortate, candy baruri, toate sunt pregătite cu răbdare și implicare pentru ca fiecare client să fie satisfăcut de produsul pe care îl alege.

Ideea de a prelua rețete vechi și de a le adapta gusturilor clienților a reprezentat punctul de plecare pentru afacerea de suflet a Florentinei și a lui Ion Piloiu. „Este o afacere de familie. Am preluat rețete vechi, de pe vremea bunicilor și le-am adaptat pentru cerințelor clienților. Facem prăjiturile așa cum le făcea bunica pe vremuri”, explică Florentina Piloiu.

Prăjituri după rețetele bunicii, fără zahăr, gluten sau aditivi

Laboratorul de prăjituri pune la dispoziția clienților dulciuri fără zahăr, fără gluten, fără prafuri sau aditivi. Oamenii pot comanda produsele dorite, pot veni cu sugestii de combinații între sortimente, iar dacă nu sunt mulțumiți de rezultatul final își primesc  banii înapoi prin garanția oferită de cofetărie.

„Avem trei lucruri prin care ne diferențiem de celelalte cofetării din Sibiu. Avem produse fără zahăr și fără gluten, oferim transport gratuit în Sibiu, Șelimbăr și Cartierul Arhitecților pentru că vrem ca produsele noastre să fie accesibile tuturor iubitorilor de dulce. Al treilea lucru care ne diferențiază este faptul că oferim o garanție. Dacă cineva cumpără un produs de la noi și nu este mulțumit, îi returnăm banii. De când am deschis și până acum, nu am avut clienți care să profite de această garanție”, mai spune Florentina Piloiu.

În perioada pandemiei, clienții și-au îndreptat atenția spre produsele fără zahăr și gluten. „În toată această perioadă, am observat că oamenii au devenit mult mai atenți la ceea ce consumă. Ne-am bucurat să ne preocupăm atât de prepararea produselor, cât și de sănătatea acestora”, explică aceasta.

La fiecare comandă se lucrează cu grijă și atenție la detalii. Torturile pentru zile de naștere, pentru nunți sau pentru botezuri sunt personalizate după cerințele clientului și pregătite de echipa laboratorului NATY Delice. „Oferim produse de calitate și suntem atenți la detalii. Fiecare comandă o tratăm separat, inclusiv comenzile pentru evenimente. Gusturile diferă de la un client la altul și noi ne adaptăm acestora”, adaugă Florentina Piloiu.

„În șapte ani vrem să devenim cofetăria numărul unu în Sibiu”

Făcând un rezumat al primului an de activitate al cofetăriei, Florentina spune că a fost un an bun, în care a reușit să atingă obiectivele pe care și le-a propus. „Ne-am îndeplinit pașii pe care i-am avut în acest plan pentru anul 2020. Avem de gând să ne extindem prin deschiderea de noi puncte de comercializare a produselor pentru a fi mai accesibili și cunoscuți sibienilor. Avem un vis, în șapte ani vrem să devenim cofetăria numărul unu în Sibiu”.

Laboratorul poate fi găsit pe site-ul NATY Delice. De asemenea, comenzi se pot face și pe pagina de Facebook cu același nume,  la sediul cofetăriei, pe Strada Gheorghe Doja, Nr. 18 din Sibiu sau la numărul de telefon: 0753.844.144.

„În această perioadă, am redus aproape de zero contactul dintre noi și client. Livrăm produsele în condiții de siguranță până la ușa clientului”, concluzionează Florentina Piloiu.

 

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus