Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, nu are coronavirus, dar rămâne în izolare

Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, nu are coronavirus, dar rămâne în izolare

Actualizare. Dominic Fritz nu are coronavirus, anunță acesta pe facebook. Rezultatul testului este negativ, cel mai probabil pentru că primarul ales al Timișoarei a purtat masca. 

"Am primit rezultatul testului de azi dimineață, e negativ. Voi rămâne în autoizolare voluntară până la un al doilea test pe care îl voi face la sfârșitul săptămânii.

Subliniez că datorită faptului că amândoi am purtat mască, ancheta epidemiologică a stabilit că nu am fost ”contact direct”. Recomandarea mea pentru voi toți este să purtați mască și să păstrați distanța oriunde puteți, chiar și când sunteți cu prieteni sau colegi. Șansele ca în următoarele luni să intrați în contact cu o persoană infectată sunt mari și singura cale să evitați carantina obligatorie este să respectați acele reguli," a scris Dominic Fritz pe facebook.

Știre inițială. Primarul ales al Timișoarei a intrat în izolare după ce s-a întâlnit luni cu o persoană confirmată cu Covid-19. Acesta și-a făcut testul și așteaptă rezultatele.

Anunțul a fost făcut astăzi, 7 octombrie, de Dominic Fritz pe pagina sa de facebook

"Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online. Vă țin la curent!", scrie Dominic Fritz, pe facebook.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus