Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

Un taximetrist a lovit cu mașina o femeie, în Mediaș, apoi și-a continuat traseul

Un taximetrist a lovit cu mașina o femeie, în Mediaș, apoi și-a continuat traseul

Un bărbat în vârstă de 66 de ani este cercetat penal după ce ieri după-masa a lovit o femeie cu mașina condusă în regim TAXI. Potrivit autorităților, șoferul și-a continuat traseul, revenind ulterior la locul accidentului.

Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 16, în municipiul Mediaș. O localnică în vârstă de 78 de ani a traversat strada Unirii prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost acroșată de un autoturism condus în regim TAXI. Imediat după producerea accidentului, șoferul și-a continuat cursa în regim taxi, revenind ulterior la locul producerii, transmit polițiștii IPJ.

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 985

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus