Marţi,
26.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Tradiția artei de a lucra în lemn transmisă din generație în generație. SIMEX propune sibienilor mobilă 100% ecologică

Tradiția artei de a lucra în lemn transmisă din generație în generație. SIMEX propune sibienilor mobilă 100% ecologică

Piesele de mobilier confecționate din lemn masiv natural cu detalii manuale sunt principalele produse prin care compania SIMEX a reușit să devină unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de mobilă din țară. Ideea de a transmite mai departe, din generație în generație, meseria de tâmplar și producător de mobilier din lemn masiv este cea care a stat la baza apariției și funcționării pe piață a firmei de mobilă SIMEX. Povestea a început acum aproximativ 70 de ani la poalele Măgurii, în capitala mobilei românești, Șimleu Silvaniei.

„Ideea s-a născut natural pentru că ne-am dorit și ne dorim foarte mult să continuăm în România tradiția artei de a lucra în lemn, sculptată deja spectaculos aici de către meșteșugarii locului, de a transmite mai departe, din generație în generație, această frumoasă meserie de tâmplar și producător de mobilă din lemn masiv, fiind conștienți că este o moștenire extrem de prețioasă. Iar pentru că suntem pasionați de ceea ce facem și pentru că lucrăm cu meșteri foarte talentați, de-ai locului, SIMEX nu numai că a reușit să câștige bătălia cu timpul, ci a devenit chiar cel mai important producător de mobilă românească pe piața din Europa de Est”, spune Alexandru Erdei, reprezentant al firmei SIMEX.

Mobilă ecologică 100% cu decorațiuni realizate manual pentru sibieni

Mobila SIMEX se diferențiază de alte produse de acest gen prin faptul că este 100% ecologică,  confecționată din lemn masiv natural. De asemenea, o atenție sporită este acordată detaliilor care sunt  lucrate manual, cu dalta, așa cum se făcea cu zeci de ani în urmă. „Clienții noștri simt cel mai bine diferențele. De exemplu, un dormitor mobilat cu mobilă românească SIMEX miroase a lemn natural, a pădure și nu a produse chimice. Noi nu folosim materiale toxice care să afecteze sănătatea cumpărătorului. Design-ul mobilei SIMEX este de asemenea special. Decorațiunile mobilierului sunt realizate manual, de către sculptorii noștri, efectiv cu o daltă, așa cum se realiza mobilierul acum zeci de ani. Acest aspect conferă fiecărui produs o notă unică și extrem de valoroasă”, explică acesta.

SIMEX oferă oamenilor o gamă variate de produse. Clienții pot găsi aici de la dormitoare, sufragerii, biblioteci, birouri, scaune, mese, comode TV până la fotolii, canapele, mobilă tapițată, mobilă pentru tineret, toate tipurile de mobilier mic și mare, mobilier pentru hoteluri. De asemenea, mobila poate fi adaptată oricărui stil, iar în funcție de preferințele clientului se pot realiza comenzi personalizate de piese unicat.

În topul preferințelor sibienilor se află sufrageria „Cristina”, sufragerie aflată și în topul preferințelor clienților la nivel național. De asemenea, alte colecții pe gustul sibienilor mai sunt „Carina” și „Firenze”. În această perioadă, cei de la SIMEX îi întâmpină pe sibieni cu o ofertă valabilă pentru orice produs cumpărat. „Chiar în această perioadă, venim în întâmpinarea clienților noștri din Sibiu cu o campanie inedită. Mutăm Târgul în magazin și îi invităm să ne viziteze. În perioada 16 – 30 octombrie îi întâmpinăm cu reduceri de 19% pentru orice produs de mobilier achiziționat. Îi așteptăm cu drag în showroom-ul SIMEX de pe Str. Metalurgiștilor, Nr. 1-3”, adaugă Alexandru Erdei.

Având în vedere faptul că produsele SIMEX sunt realizate din lemn masiv, decorate prin elemente sculptate manual și vopsite prin tehnici speciale prețurile mobilierului reflectă munca investită. „Sunt produse din categoria de lux, dar în același timp, investiții trainice care merită un efor financiar mai ridicat”, concluzionează acesta.

Ofertele SIMEX pot fi găsite în showroom-ul din Sibiu, de pe strada Metalurgiștilor, nr 1-3, pe site-ul www.mobilasimex.ro  și pe pagina de Facebook Mobilă SIMEX.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus