Sâmbătă,
20.07.2024
Fulgere Cu Ploi Usoare
Acum
26°C

Atenție șoferi! Se circulă în condiții de iarnă pe Transfăgărășan

Atenție șoferi! Se circulă în condiții de iarnă pe Transfăgărășan

La Bâlea, cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov au aruncat, pentru prima dată în acest sezon, cu material antiderapant, anunță reprezentanții instituției. Din cauza ninsorii slabe și a temperaturilor scăzute drumarii au acționat în această dimineață.


„Îi avertizăm pe șoferii care vor urca pe Transfăgărășan în următoarele zile să fie pregătiți pentru condiții de iarnă. Drumul se va închide circulației începând de marți, 20 octombrie, pe porțiunea cuprinsă între Bâlea Cascadă (SB) și Piscul Negru (AG)”, transmite Robert Elekeș, purtător de cuvânt DRDP.

Totodată, drumarii se află în plin proces de aprovizionare cu material antiderapant pentru sezonul rece care urmează.

„În depozitele noastre am adunat deja un stoc de peste 25 de mii de tone de sare iar în perioada următoare urmează să intre în baze și utilajele de deszăpezire”, spun aceștia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus