Luni,
20.09.2021
Ploi Scurte
Acum
10°C

PNL și-a stabilit lista pentru Sibiu. Raluca Turcan, Christine Thellmann, Nicolae Neagu și Vlad Vasiu sunt primele alegeri ale liberalilor

PNL și-a stabilit lista pentru Sibiu. Raluca Turcan, Christine Thellmann, Nicolae Neagu și Vlad Vasiu sunt primele alegeri ale liberalilor

Liberalii sibieni au stabilit astăzi listele de candidați cu care vor participa la alegerile parlamentare. La Camera Deputaților, pe prima poziție va fi vicepremierul Raluca Turcan, urmată de viceprimarul Municipiului Mediaș Christine Thellmann și actualul deputat Constantin Șovăială. Pe următoarele locuri sunt Răzvan Pop, fost candidat PNL la alegerile locale din urmă cu patru ani, Cornel Macarie și Otilia Man.

La Senat, lista va fi deschisă de actualul deputat Nicolae Neagu, urmat de Vlad Vasiu, cel care la alegerile locale a fost ales pe listele PNL în Consiliul Județean. Poziția a treia este ocupată de Marcela Răulea, lidera organizației de femei a PNL Sibiu.

Interesant este faptul că au dispărut de pe listă senatorul Mircea Cazan, dar și candidatul PNL la Primăria Sibiu, la alegerile locale din acest an, Adrian Bibu. Despre el se spune că va fi ”răsplătit” pentru scorul bun obținut de organizație la locale cu un loc eligibil în parlament. De asemenea, lipsește și fostul viceprimar al Sibiului, Virgil Popa, și despre el existând discuții că ar urma să-i fie recompensată activitatea în organizație cu un post de deputat sau senator. ”Pe listele pentru Camera Deputaților și Senat ale PNL Sibiu se află nume care au confirmat în activitatea parlamentară, ale căror inițiative au fost susținute și au produs efecte în societate, se află nume de sibieni care au demonstrat atașament pentru orașul și județul lor, oameni care aduc un suflu nou și în care noi, liberalii, avem încredere”, a anunțat Raluca Turcan, liderul PNL Sibiu, pe pagina sa de Facebook. 

Camera Deputaților:

Raluca Turcan

Christine Thellmann

Constantin Șovăială

Răzvan Pop

Cornel Macarie

Otilia Man

 

Senat:

Nicolae Neagu

Vlad Vasiu

Marcela Răulea

Vizualizari: 4567

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Mchammer W

Acum 11 luni

Raluca SOMA Turcan Constantin SOLDO Șovăială Răzvan FUEGO Pop Nicolae METALCAR Neagu

Raspunde

Teofan Zacuscă

Acum 11 luni

Toate nulitatile si surogatele de sibieni, gen Turcan Soma Raluca sunt trimise acolo in numele orasului nostru. Indivizicare n-au nici o treaba cu Sibiul, in afara de a sustrage banii bugetului prin firme de gunoi si alte scheme, au fost doar trimisi sa imparateasca "provincia" si sa faca o mascarada din asa zisa democratie. Ce cauta, domnilor, o fiinda de teapa turcanei de la Moldova sa fie aleasa sa ne reprezinte pe noi ?!... Nu vedeti ca toata schema asta politica romaneasca e o mare bataie de joc ? Unde este reprezentativitatea ?!?!?!?!? PARCA DESPRE ASTA ERA VORBA...pe noi nu ne reprezinta Turcan, ea reprezinta Bacaul si Moldova... dar, cumva am ajuns sa o platim noi. Ce sa zic.... felicitari pentru 1918, am ajuns sa nu mai avem nici macar reprezentanti, doar bani de dat.

Raspunde

Dan2 Cp

Acum 11 luni

votati-i daca ii credeti toti sint fosti PDL baseul-nu PNL minus domnisoara rezvan fuego pop

Raspunde

Ciociolina W

Acum 11 luni

Eu spun ca Fuego tb sa fie pe prima pozitie, imi place barba lui virila ,atat de masculina.

Raspunde

Alzara 1918

Acum 11 luni

Christine Thellman este cumva fiica fostului consilier județean și apoi primar FDGR al Mediașului ? Cel care ( la instigarea președintelui băsescu ) a părăsit împreună cu toată Organizația Mediaș FDGR - ul trecând la PD ? Astfel PNL + FDGR au pierdut majoritatea in CJ Sibiu deschizând calea PSD - Cindrea !

Raspunde

Dumitru Gosa

Acum 11 luni

Dacă pueți pe listă și persoana care a făcut/face parte din grupul infracțional organizat de la Cisnădie....Vai de mama voastră!

Raspunde

Pro Sibiu

Acum 11 luni

Înainte de a veni cu lista pentru parlamentare, ar fi bine să ni se transmită ce ”lucruri mărețe”, propuneri legislative, inițiative etc. au la ”activ” cei nominalizați. Pentru comunitatea sibiană și nu numai!

Raspunde

Lost In Loft

Acum 11 luni

Cel mai valoros om din judetul Sibiu este Nicu Neagu, strategul desavarsit, afacerist de succes, un om parolist de o probitate morala fara egal ! PNL Sibiu fara el ar ajunge ca organizatia PNL Teleorman ! cel mai cel din superlativul superlativului ! NOAOPTE BUNA SIBIU !! p.s sa nu-l lasati pe bibul pe dinafara ! alta valoare, musai administratorul judetului !!!

Raspunde

Lost In Loft

Acum 11 luni

Noapte buna Sibiu ! Cu expirati ca Neagu si comunisti ca Șovăială nu, multumesc !! p.s nu uitati de alta valoare a judetului, bibul ! musai administrator public !

Raspunde

Steviana Guguștiucă

Acum 11 luni

Cu acesti sibieni adevarati, oameni gospodari si cu multe realizari in cariera, vom reda parlamentul Romanilor! Un mare respect etern domnilor Neagu si Sovaiala care au facut pentru tara noastra si neamul romanesc multe lucruri bune! Ca intotdeauna, Sibiul daruieste Romaniei pe cei mai buni fii ai sai!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus