Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Un șofer beat s-a dus acasă și a sunat la poliție să se autoreclame, apoi a condus până la sediu

Un șofer beat s-a dus acasă și a sunat la poliție să se autoreclame, apoi a condus până la sediu

Un bărbat în vârstă de 53 de ani s-a ales cu dosar penal după ce s-a îmbătat, a condus un autoturism, apoi s-a autoreclamat la poliție. 

Totul s-a petrecut sâmbătă, în jurul amiezii. Prin apel la 112, sibianul în vârstă de 53 de ani a solicitat la domiciliu prezența unui echipaj de poliție rutieră, afirmând că a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat la locuința bărbatului, însă acesta nu se afla acasă. În schimb, prin Dispeceratul I.P.J. Sibiu, echipajul a fost direcționat spre sediul Biroului Rutier, în fața căruia se afla sibianul în cauză, acesta ajungând aici cu propriul autoturism, pe care l-a condus de pe strada Brazilor până pe Bulevardul G-ral Vasile Milea, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Bărbatul emana un miros puternic de alcool, testarea sa alcoolscopică rezultând într-o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, sibianul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, arată sursa citată.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2220

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Canaris Canaris

Acum 3 ani

Wow!!!!Asta e **** suprem !!!Mai mare decat Bula ,subofiterul de la Circultie care l-a amendat pe tacsu'.....sau cel putin asta era legenda pe vremea lu Ceasca..

Raspunde

Gghhhhh Fffggggggg

Acum 3 ani

Da, e tare. Putea mg.cu taxi.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 ani

Fotografia ilustrativa e total neinspirata! Volvo?!?Poate BMW !

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus