Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Viitorul Șelimbăr eliminată de coronavirus din Cupa României. Au ratat un meci istoric

Viitorul Șelimbăr eliminată de coronavirus din Cupa României. Au ratat un meci istoric

Mâine ar fi trebuit să se desfășoare meciul din turul 4 al Cupei României, însă partida s-a anulat după ce Viitorul Șelimbăr a anunțat că nu poate alinia o echipă de 11 jucători și trei rezerve. Mulți jucători din lot sunt infectați cu noul coronavirus. ”COVID-19 umbrește cea mai mare performanță din istoria clubului șelimbărean. Cel mai important meci de la înființarea clubului nostru contra celor de la Universitatea Cluj nu se va mai disputa. Din păcate ,echipa noastră a înregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul virus SARS COV 2, iar tehnicianul Florin Maxim nu va putea alinia 11 jucători la ora meciului. În consecință, Universitatea Cluj se va califica în faza următoare a competiției, asta deoarece conform regulamentului FRF, disputele din această competiție nu pot fi amânate, iar în acest mod echipa noastră nu își va putea măsura forțele cu una dintre cele mai iubite formații din Ardeal”, a anunțat Viitorul Șelimbăr pe site-ul oficial.

Viitorul Șelimbăr nu a jucat nici în etapa din weekendul trecut a Ligii 3, tot din cauza infecțiilor cu SARS CoV-2, însă în această competiție nu au pierdut ”la masa verde” pentru că o partidă poate fi amânată. În Cupa României, dacă o echipă are cazuri de COVID-19 și nu poate alinia cel puțin 13 jucători pe foaia de joc sau nu are acord de la DPS să joace cu fotbaliștii negativi, atunci pierde la ”masa verde”.

Viitorul Șelimbăr, ocupă primul loc în Seria a 7-a a Ligii 3, cu punctaj maxim obținut în cele cinci meciuri desfășurate în șase etape în acest sezon, a ajuns în turul 4 al Cupei României după ce a trecut în fazele anterioare de CSO Cugir (4-3) și AFC Unirea 1923 (2-0), ambele partide desfășurate în deplasare.

Cupa României, ”măcinată” de coronavirus

Până acum, partida dintre Viitorul Șelimbăr și Universitatea Cluj este singurul meci din turul 4 al Cupei României din cauza problemelor cu COVID-19 la una dintre echipe, dar în tururile precedente, au existat mai multe partide anulate din cauza virusului. În turul 2 au câștigat la ”masa verde” Şomuz Fălticeni, Axiopolis Sport Cernavodă, SR Braşov, Vediţa Coloneşti, CSM Alexandria și AFC Unirea 1924, iar în turul 3 au reușit să se califice Șoimii Lipova, CSM Ceahlăul Piatra Neamț și Fotbal Comuna Recea, după ce adversarii lor nu au putut alinia o echipă completă. În total, în turul 1 nu s-au desfășurat nouă jocuri, însă nu toate au avut acest motiv.

Foto: Facebook / Viitorul Șelimbăr

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus