Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Benedek Zacharie va candida pentru un nou mandat de deputat

Benedek Zacharie va candida pentru un nou mandat de deputat

Președintele UDMR Sibiu, Benedek Zacharie, va figura din nou pe liste la alegerile parlamentare din 6 decembrie, după ce partidul din care face parte l-a pus pe poziția a treia pe listele pentru Camera Deputaților, în județul Covasna. ”S-a luat decizia în partid, voi candida pentru un nou mandat. Propunerea a fost să candidez pe locul trei în județul Covasna, o poziție eligibilă”, a declarat Benedek pentru Turnul Sfatului. ”Astăzi, am finalizat lista candidaților care intră pe listele parlamentare ale UDMR: în total vor candida 566 de candidați în țară și cinci candidați în diaspora. În ultimii treizeci de ani, am fost puternici pentru că am fost sprijiniți de unguri din regiuni bloc și mixte, precum și din județe împrăștiate. De multe ori au votat în dispersie, fără a fi siguri că va exista un reprezentant maghiar pentru județul lor. Vă mulțumim pentru această solidaritate din nou anul acesta oferindu-i lui Benedek Zacharie un loc în județul Covasna”, a anunțat vineri, 16 octombrie, președintele UDMR, Kelemen Hunor.

La alegerile din 2016, sibianul a candidat pe listele UDMR din județul Harghita.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1263

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Zzz Yyy

Acum 2 ani

"s-a luat decizia"... lui asta i-a intrat Dragnea in sange. numai la dragnea "s-a vorbit, se stie, se aude, se pare, s-a decis" totul impersonal, eu nu am nici un amestec, doar mi-a trecut pe la ureche. ah, tov de fata mai vrea o tura sa ne explice cum e cu statul paralel si si cum cu dezmembrarea codului de procedura penala, mai urmeaza sa isi ceara scuze de la puscariasi. mizer...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus