Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Spitalul Județean mai are două locuri la Boli Infecțioase și zero la ATI

Spitalul Județean mai are două locuri la Boli Infecțioase și zero la ATI

În momentul de față, la secția ATI a Spitalului Clinic Județean Sibiu nu mai sunt locuri, potrivit managerului Liliana Coldea. De asemenea, la secția Boli Infecțioase mai sunt doar două locuri libere.

 „Astăzi, la ora 10.00, mai erau două locuri libere pe Secția Boli Infecțioase și niciun loc pe Secția de ATI”, spune dr. Liliana Coldea, managerul Spitalului Județean.

În Raportul primit astăzi de la reprezentanții Prefecturii Sibiu sunt anunțate  38 de noi cazuri, înregistrate în ultimele 24 de ore. De asemenea, Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1.459 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 514 persoane în izolare la domiciliu.

 

Sursa Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

John D

Acum 3 ani

Întotdeauna datele sunt prezentate procentual, sau se spune pur și simplu ca nu mai sunt locuri la ATI, dar dacă de 7 luni de când a început pandemia se luau măsuri, acum puteam sa avem 200 de paturi la ATI , in acest caz am fi avut 20% paturi ocupate !!! Dacă sunt 10 paturi , normal ca sunt ocupate 100%... Autoritățile mint in continuare și își ascund nepuntinta ai nepăsarea dând comunicate ambigue și neclare , iar oamenii nevinovați mor cu zile. Nu mai exista de 7 luni morți din cauza infecțiilor nosocomiale, Covid 19 e scăparea tuturor... Virusul exista și e in unele cazuri fatal, dar un mare procent din cei care mor, mor din cauza autorităților care nu au luat măsuri de creșterea capacității de spitalizare și tratare , deși au avut 7-8 luni sa facă acest lucru.
Raspunde

Prenume SiNume

Acum 3 ani

"mor din cauza autorităților care nu au luat măsuri de creșterea capacității de spitalizare și tratare" asta arata fracturile logice in gandire, sa presupunem ca luam o mie de ventilatoare si paturi. Oamenii de unde ii luam? Spatiul de unde il luam? Mai faceam o cladire? Sunt 2 medici specialisti in tot spitalul. Si la ATI sunt la fel, oameni limitati. "Dar de ce nu am facut in 7 luni ce nu am facut in 30 ani" pe bune? Asta e gradul de analfabetism, de unde se vede si ce votam.
Raspunde

Elena Muresan

Acum 3 ani

John, sorry. Asa ceva poate comenta doar unul care nu intelege sistemul sanitar, mai bine zis ce subdezvoltat a ramas el de 30 de ani. Ai nevoie sa investesti bani seriosi in asa ceva si nu poti de azi pe maine sa ai resurse umane. Te duci tu sa faci repede o facultate, sa iti faci specializarea si sa angajezi destul personal medical ?De unde???Citi dintre voi ati renunta la afacerile voastre si ati lucra in spital? Romanul e bun de gura...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus