Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
8°C

Cu o colegă în izolare, liberalii sibieni și-au depus candidaturile: despre Iohannis și proiecte conturate

21 Octombrie 2020 19:15

Cu o colegă în izolare, liberalii sibieni și-au depus candidaturile: despre Iohannis și proiecte conturate

Opt dintre cei nouă candidați ai PNL Sibiu pentru alegerile parlamentare programate la începutul lui decembrie au creat, miercuri la prânz, un eveniment din înregistrarea dosarelor de candidați la Biroul electoral județean.

În frunte cu președintele organizației județene a PNL Sibiu, Raluca Turcan – prima pe lista pentru Camera Deputaților -, candidații liberali și-au înregistrat, fiecare, propriul dosar la BEJ. Mai puțin Otilia Man, aflată pe locul șase pentru Camera Deputaților: manager public al orașului Cisnădie este în izolare, în urma infectării cu SARS-CoV-2. Starea ei de sănătate este bună, au confirmat colegii de partid.

Discursul Ralucăi Turcan după depunerea listelor a pornit de la rezultatul obținut de PNL Sibiu la alegerile locale, de la finele lunii trecute. A arătat că ”cele mai mari proiecte ale Consiliului Județean și ale Primăriei Sibiu depind de parteneriatul cu Guvernul României”, iar un guvern liberal are nevoie de o susținere liberală în Parlament. ”Nu poți să vorbești despre un spital județean nou fără parteneriatul cu Guvernul României, la fel cum nu poți vorbi de centura ocolitoare sud a Sibiului, de centura ocolitoare a Mediașului sau de trenul interurban Sibiu”, a spus Raluca Turcan, promițând implicare în dezvoltarea Sibiului.

Răzvan Pop, Constantin Șovăială, Nicolae Neagu și Vlad Vasiu

Vicepremier al României, Turcan și-a descris colegii alături de care candidează drept oameni care ”au luptat pentru apărarea justiției, pentru educație de calitate și pentru sănătate”. Și speră ca la scrutinul programat în 6 decembrie, alegătorii ”să spulbere la vot pe cei certați cu legea, majoritatea parlamentară constituită acum în jurul PSD”.

Raluca Turcan a evitat să discute despre un prag electoral minim pe care și l-au stabilit liberalii la Sibiu, dar nu a ezitat să îl amintească pe Klaus Iohannis, fostul primar al Sibiului, devenit președinte PNL la nivel național înainte de candidatura la președinția României. ”Cred că această listă pe care PNL Sibiu o propune pentru Parlamentul României este una care conturează o echipă pe măsura așteptărilor președintelui României, Klaus Iohannis. La nivel național este o uriașă așteptare pentru colaborarea între Parlamentul României și președintele țării”, a mai spus Raluca Turcan.

Daniela Cîmpean, liberala recent reconfirmată în funcția de președintă a Consiliului Județean Sibiu, a lăudat toți candidații pentru Parlament, începând cu Raluca Turcan. ”Nu cred că există sibian care să conteste aportul pe care doamna vicepremier l-a adus pentru proiectele tuturor comunităților din județul Sibiu. Fiecare candidat luat în parte face dovada că are de ce să fie ales în Parlamentul României. Județul Sibiu, comunitățile au beneficiat de sprijin real și marile proiecte ale județului au prins contur sub guvernarea liberală”, a declarat Daniela Cîmpean.

Listele candidaților PNL Sibiu pentru alegerile parlamentare

Camera Deputaților:

Raluca Turcan, vicepremier

Christine Thellmann, viceprimar Mediaș

Constantin Șovăială – deputat

Răzvan Pop, consilier al Ralucăi Turcan, chestiuni de Cultură

Cornel Macarie, agent imobiliar

Otilia Man, manager public al orașului Cisnădie

Senat:

Nicolae Neagu, deputat

Vlad Vasiu, consilier județean

Marcela Răulea, consilier județean 

Vizualizari: 1154

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus