Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
10°C

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, vine astăzi la Sibiu

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, vine astăzi la Sibiu

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, va ajunge astăzi, 21 octombrie, la Sibiu. Reprezentanții ministerului pe care îl conduce au transmis că acesta va efectua câteva vizite în teritoriu. Printre spitalele în care va ajunge se numără și Spitalul Clinic județean Sibiu.

Nelu Tătaru, ministrul sănătății se va afla astăzi în teritoriu pentru a evalua situația din cadrul unităților sanitare și a direcțiilor de sănătate publică, anunță reprezentanții ministerului. Tătaru va ajunge în Cluj, Mureș, Sibiu și Brașov.  

„Ministrul Sănătății se va deplasa în județele Cluj, Mureș, Sibiu și Brașov, acolo unde va evalua situația din cadrul unităților sanitare și a direcțiilor de sănătate publică și va purta discuții cu personalul medical, în contextul evoluției epidemiologice.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății se va afla în jurul orelor 11.15 - 11.30 la unitatea suport Covid amenajată în Sala Polivalentă”, transmit reprezentanții ministerului sănătății.

Deși, inițial, ministrul și-a anunțat primia vizită la Cluj, programul a fost modificat din cauza condițiilor meteorologice. 

Vă reamintim că în spitalul județean din Sibiu, marți, 20 octombrie, la ora 10.00, mai erau doar două locuri libere pe secția de Boli Infecțioase, acolo unde sunt 109 locuri și zero pe Secția de ATI, acolo unde sunt 12 locuri. De asemenea, potrivit datelor oferite de reprezentanții prefecturii, până în acest moment, patru pacienți au fost transferați la spitale din alte județe.

Sursa Foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus