Joi,
03.12.2020
Cer Senin
Acum
-4°C

Candidații USR PLUS Sibiu și-au depus dosarele. Barna: ”e, de departe, cea mai bună listă de aici, din județ”

22 Octombrie 2020 14:45

Candidații USR PLUS Sibiu și-au depus dosarele. Barna: ”e, de departe, cea mai bună listă de aici, din județ”

Un rezultat în urma căruia USR PLUS Sibiu să trimită doi deputați și un senator în Parlamentul României este scenariul ”ideal” pentru Dan Barna, copreședintele formațiunii la nivel național. Dan Barna deschide lista candidaților USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputaților.

CV-ul și realizările profesionale ale candidaților sunt punctele pe care reprezentanții USR PLUS le consideră avantaje înaintea începerii campaniei pentru alegerile parlamentare, programate pe 6 decembrie. Adrian Echert, președintele organizației județene a USR, a arătat că numele candidaților și ordinea acestora pe liste sunt expresia unei democrații interne de partid. ”Listele nu sunt rezultatul negocierilor într-o cameră obscură. A fost o competiție internă de idei, de CV-uri”, a spus Adrian Echert.

Dan Barna, copreședintele USR PLUS la nivel național, este – deocamdată – singurul parlamentar de Sibiu al formațiunii. După șase decembrie, Dan Barna speră să mai aibă alături de el alți doi colegi din Sibiu, un deputat și un senator: adică pe avocatul Marius Vulcan (locul doi pe lista pentru Camera Deputaților) și pe economistul Claudiu Mureșan (primul pe lista pentru Senat, președinte al USR Mediaș). ”Lista USR PLUS de la Sibiu este, de departe, cea mai bună din listele de aici, din județ. USR PLUS vine cu oameni cu competențe reale în economie, administrație, educație și IT, zone în care România are nevoie disperată de reforme”, a declarat Dan Barna.

Fără penali în funcții publice, digitalizarea instituțiilor publice care să facă dispărute ”tonele de hârtii pe care le cărăm dintr-o parte în alta”, crearea unui fond pentru sănătate din care să fie construite spitale sunt câteva din propunerile celor de la USR PLUS. Concret, cele 40 de angajamente ale candidaților ”noii generații” pentru alegerile parlamentare vor fi anunțate zilele următoare.

Dan Barna a mai arătat că, din punctul lui de vedere, principalii competitori în aceste alegeri sunt social-democrații și liberalii, partide considerate incapabile de a duce la capăt reformele necesare.

În ceea ce privește organizarea alegerilor în contextul pandemiei, Dan Barna crede că administrarea acestei perioade are nevoie de un parlament nou, dar nu cu orice riscuri. ”Evident, dacă lucrurile scapă de sub control și sistemul de sănătate nu mai face față, trebuie regândită situația”.

Candidații USR PLUS Sibiu

Camera Deputaților

1. Dan Barna

2. Marius Vulcan

3. Ioan Plesciuc

4. Cristian Vîlcu

5. Daniela Ilie

6. Carmen Novac

 

Senat

1. Claudiu Mureșan

2. Anca Mălaiu

3. Traian Belei

Vizualizari: 1604

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Pensatul Bipolar

Acum 1 lună

Sunteti speranta noastra in a schimba Romania in bine! Sunteti singura noastra speranta de instaurare a agresivitatii, isteriei, lasitatii, lipsei de 00, batailor cu posete, iubirii aceluiasi gen, devenirii tuturor atei si in general, de a fi cuceriti de pensati pe trotinete! Va dorim un scor de maxim 4,99%!
Raspunde

La plesneala Alergand dupa ciolan

Acum 1 lună

"CV-ul și realizările profesionale ale candidaților sunt punctele pe care reprezentanții USR PLUS le consideră avantaje" ... care sunt domnilor realizarile astea? Ca una e secretara, si isi zice asistent manager, ca altul e tiriplici, ca alta e neinteleasa peste tot etc, astea sunt avantaje? Cateva dintre vedetele astea au ajuns recent consilieri locali. Nici nu au fost bine numiti, nu au adunat un dram de experienta, nu au avut timp sa invete nimic din administratie si deja sar la ciolanul mai mare? Bravo, rtespect pentru votanti, nu? Pai ceea ce fac acesti tineri, curati, doxati etc este o mare nesimtire si bataie de joc fata de alegatori. Dovedesc astfel sunt cel putini dusi cu pluta, lipsiti de bun simt, imorali si avizi dupa bani si functii. Se lauda o tuta cu facultatea de stiinte politice. Pai ... astia atata pot - functii, functii, functii, prosti dar vor functii. Sa se realizeze si ei nitel, ca deh ...
Raspunde

Un Prost

Acum 1 lună

Daca doamnele si domnii sunt prosti, de ce nu ai candidat tu care cu siguranta esti destept?
Raspunde

Raluca Teodorescu

Acum 1 lună

Nu mulțumesc, nu votez o lista cu Plesciuc. Intrebati de CV îl lui și căutați recomandari. Este un caracter urat. Îmi asum ce spus.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus