Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Un stâlp stă să cadă peste o casă de o săptămână și nimeni nu face nimic

Un stâlp stă să cadă peste o casă de o săptămână și nimeni nu face nimic

Un stâlp aflat aproape de capătul dinspre Sibiu al străzii Mihai Viteazu din Șelimbăr s-a înclinat periculos de mult de mai bine de o săptămână și riscă să se prăbușească peste un imobil din vecinătate.

Oamenii l-au observat imediat și de o săptămână au încercat să alerteze autoritățile și proprietarul stâlpului, însă nimeni nu pare că se grăbește să facă ceva. Între timp, riscul de prăbușire crește de la o zi la alta.

”L-am văzut că se ține în câteva fire și imediat am început să dau telefoane. Inițial am sunat la primăria Șelimbăr, însă de acolo mi s-a spus că nu le aparține lor și nu au voie să intervină, să sun la Telekom mai bine. Am sunat la ei, am stat mai bine de oră în așteptare, m-au tot plimbat de la unii la alții și nu s-a schimbat nimic. Le-am trimis și mail-uri, sesizări, maximul a fost să-mi spună că au primit sesizarea mea”, spune C. M., unul dintre cetățenii îngrijorați. De atunci a trecut o săptămână.

Reporterul Turnul Sfatului a solicitat un punct de vedere în scris pe această temă atât reprezentanților companiei Telekom, cât și celor ai primăriei Șelimbăr.

”Stâlpul la care faceți referire este proprietatea Telekom România. În data de 20 octombrie a fost trimis un e-mail prin care s-a solicitat remedierea problemei”, au comunicat autoritățile locale.

De partea cealaltă, reprezentanții Telekom ignoră situația și nu vor să comenteze.

Între timp, stâlpul s-a înclinat și mai mult și părea miercuri după-masă că mai este susținut doar de un singur fir.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2952

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Kokos Kokos

Acum 3 ani

Astia de la Telekom sunt de rasul curcilor daca in anul 2020 ei mai au cablurile pe stalpi de lemn de acum 50 ani!
Raspunde

Lavinia A

Acum 3 ani

Și primăria are un cuvânt de spus în aceasta situație.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus