Sâmbătă,
28.11.2020
Innorat
Acum
-2°C

MedConsult RapidClean propune sibienilor servicii profesionale de deratizare, dezinfecție și dezinsecție

23 Octombrie 2020 18:04

MedConsult RapidClean propune sibienilor servicii profesionale de deratizare, dezinfecție și dezinsecție

Eugen Măgurean este administratorul firmei MedConsult RapidClean și explică într-un interviu acordat pentru Turnul Sfatului motivele pentru care firma pe care o administrează poate fi considerată una dintre cele mai bune din Sibiu în ceea ce privește serviciile de dezinfecție, dezinsecție și deratizare. De asemenea, pentru această perioadă, el explică faptul că firma pune la dispoziție dezinfecții cu substanțe speciale folosite împotriva coronavirusului, substanțe avizate de Ministerul Sănătății.

Reporter: De cât timp există firma MedConsult RapidClean  în Sibiu și cum ați luat decizia de a deschide această afacere?

Eugen Măgurean: Firma există din 2009 și a luat naștere la inițiativa unor prietenii care nu găseau o firmă de dezinfecție, dezinsecție și deratizare si atunci am zis că e momentul să vin în sprijinul lor cu ceva nou, serios și punctual.

Ce produse folosește MedConsult RapidClean pentru acțiunile de dezinfecție?

Firma MedConsult  RapidClean folosește doar substanțe avizate de Ministerul Sănătății.

Care sunt elementele care diferențiază MedConsult RapidClean față de alte firme de dezinfecție din Sibiu?

Elementele care ne diferențiază sunt seriozitatea, promptitudinea și punctualitatea, iar acum și certificatul ISO (Organizația Națională de Standardizare) 9001 și 1401.

Desfășurați acțiuni de dezinfecție împotriva coronavirusului. Cum se desfășoară acestea?

De când a început pandemic cu noul coronavirus, am început să avem acțiuni de dezinfecție la instituții publice, scări de bloc, fabrici dar și la oamenii acasă, am fost să le facem dezinsecții oamenilor care au avut coronavirus, iar apoi s-au vindecat. Suntem pregătiți în orice situație cu echipamente de protecție combinezon, mănuși viziere și  folosim aparatură de ultimă generație.

Cât de des ar trebui făcute astfel de dezinfecții? Cum reușesc ele să protejeze oamenii împotriva coronavirusului?

Acum ar trebui sa se facă dezinfecții foarte des și mai ales cu o firmă autorizată. Dezinfecțiile periodice făcute de o firmă autorizată protejează oamenii și îi protejează de, microbi, boli, dar mai ales acum de coronavirus.

Ați obținut certificarea ISO. Spuneți-ne în câteva cuvinte ce înseamnă acest lucru pentru firma MedConsult RapidClean.

În semn de respect faţă de clienţii noştri ne-am certificat ISO. Asta înseamnă că îndeplinim condiţiile necesare participării la licitaţii publice, respectăm cerinţele solicitate de către anumiţi clienţi, îmbunătăţim imaginea firmei prin creşterea calităţii produselor şi serviciilor oferite, câştigăm încrederea partenerilor de pe piața internă și internaţională, identificăm noi oportunități de dezvoltare; creştem satisfacţia clienţilor, îmbunătăţim sistemul de management al organizaţiei, eficientizăm toate procesele din cadrul companiei.

Firma MedConsult RapidClean (Eugen Măgurean) poate fi contactactă la numărul de telefon 0744 157 298 și pe pagina de Facebook MedConsult Rapid Clean.

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus