Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Atenție la pierderile de apă de pe rețelele interioare!

Atenție la pierderile de apă de pe rețelele interioare!

În dorința de a preîntâmpina facturarea unor cantități mari de apă provenite din pierderile interioare ale rețelei de alimentare cu apă potabilă, Apă Canal Sibiu face tuturor abonaților săi următoarele recomandări:

1. Verificați ca robinetele, dușul și vasul de toaletă să nu prezinte neetanșeități. Fiecare picătură contează: o picătură / secundă însumează 0,5 mc / lună!

2. Verificați periodic starea contorului de branșament și a rețelei interioare. Încercați să vizualizați eventualele scurgeri (pereți sau podea umede, picături de apă pe țevi/contor etc). Vă sfătuim să închideți toți consumatorii din casă (robinete, rezervorul vasului de toaletă) și să urmăriți cu atenție mecanismul contorului. Dacă observați că acesta încă înregistrează consum, aveți pierderi pe traseul rețelei interioare!

Potrivit Contractului de furnizare, Apă Canal Sibiu SA efectuează citirea contoarelor cu personal propriu la un interval de 3 luni. De aceea, vă recomandăm să vă urmăriți propriul consum prin autocitire periodică, cât mai frecventă, operațiune simplă ce poate identifica eventualele creșteri nejustificate a consumurilor. În plus, transmițând lunar indexul apometrelor, prin Contul Client disponibil pe www.apacansb.ro, e-mail [email protected] sau telefonic, la 0269/218.605, veți achita exact cât ați consumat!

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus