Vineri,
04.12.2020
Partial Noros
Acum
10°C

Primăria Sibiu: Sibiul se îmbracă pentru sărbătorile de iarnă

28 Octombrie 2020 13:28

Primăria Sibiu: Sibiul se îmbracă pentru sărbătorile de iarnă

Primăria Sibiu, prin firma contractată, a început instalarea iluminatului de sărbători în oraș. Până în 13 noiembrie iluminatul festiv va fi instalat și funcțional în piețele centrale și zona istorică. Celelalte bulevarde și străzi din oraș vor avea ornamente luminoase până la finalul lunii noiembrie.

„Anul acesta va fi un Crăciun altfel, când trebuie să fim cu toții responsabili și să respectăm măsurile de protecție. Însă orașul va fi împodobit ca în fiecare an pentru a aduce atmosfera de sărbătoare nu doar în case, ci și în spațiul public. Nu am cumpărat ornamente noi, mai ales în acest context dificil și din punct de vedere financiar, dar știu că sibienii se vor bucura să revadă Sibiul îmbrăcat în hainele sărbătorilor de iarnă”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

În Piața Mare se instalează deja cupola de lumini și urmează să fie montate ornamentele pe cei 8 stâlpi centrali și țurțuri luminoși pe streșinile caselor din Piață. Apoi se va instala și bradul de Crăciun achiziționat anul trecut, înalt de 24 de metri și împodobit cu globuri aurii, roșii și argintii. În Piața Mică vor fi ornați stâlpii de iluminat și streșinile, iar în fața Casei Artelor va fi montat un al doilea brad de Crăciun. Pe Podul Minciunilor va fi amplasată și anul acesta cupola de lumini care a devenit una dintre mărcile Sibiului în sărbătoare. Ornamente se vor amplasa și în Piața Huet, pe bulevardul Bălcescu și în parcul și pe strada Cetății, pe str. G-ral Magheru și strada Avram Iancu.

Pe principalele bulevarde sau străzi din oraș vor fi amplasate ornamente și șiruri luminoase care vor fi gata de punere în funcțiune până în 27 noiembrie.

 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Comentarii

3 comentarii

Rodiana Petrovicescu

Acum 1 lună

Ne bucuram mult! Toate orasele Europei se inclina in fata splendorii Sibiului nostru!
Raspunde

Iulia Neumann

Acum 1 lună

Bine că măcar nu au cumpărat ornamente noi anul ăsta.
Raspunde

Eu Eu

Acum 1 lună

Dar pentru ce ? Este foarte clar că după alegeri vom fi din nou închiși în case, ca și de Paști. Sau va trece Iohhy să se plimbe seara prin oraș, că doar restricțiile nu vor fi și pentru el? Hai, TS, suprimați comentariul!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus