Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Proiect de suflet la Grădinița „Căsuta Poveștilor” alături de Animal Life

Proiect de suflet la Grădinița „Căsuta Poveștilor” alături de Animal Life

Înainte de intrarea unităților școlare din Sibiu în scenariul roșu, Grădinița cu program prelungit „Căsuța Poveștilor” a reușit implicarea copiilor într-un proiect de suflet care are în centru animalele salvate în urma abandonului sau a altor situații dificile. Astfel, printr-un parteneriat cu Asociația Animal Life cadrele didactice și copiii au adunat mâncare pentru câini și pisici și au donat-o asociației.

Chiar dacă pandemia de COVID-19 a limitat mult acțiunile, evenimentele și activitățile, sunt și unități de învățământ care reușesc să implice copiii în activități constructive. Astfel, Grădinița „Căsuța Poveștilor” din Sibiu și Asociația Animal Life derulează în acest an școlar un parteneriat educațional denumit „Un animal salvat, un prieten adevărat”.

„Am plecat de la dragostea copiilor pentru animale, proiectul având drept scop implicarea societății civile în susținerea unor astfel de acțiuni, precum salvarea și tratarea unor animale abandonate sau aflate în dificultate”, spune prof. Anca Bruda, directorul grădiniței.

Cadrele didactice implicate în proiect spun că-și doresc ca generațiile viitoare să acorde naturii respectul cuvenit și să crească în spiritul „Eco”. Susținuți de părinți si copii, au strâns hrană pentru câini și pisici, acestea fiind donate adăpostului deținut de asociație.

„Sperăm ca exemplul nostru să fie unul urmat și de alții. Asociația Animal Life are nevoie de susținerea noastră”, mai spune Anca Bruda.    

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus