Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
9°C

Minoră dispărută de acasă. Dacă ați văzut-o, anunțați urgent poliția!

Minoră dispărută de acasă. Dacă ați văzut-o, anunțați urgent poliția!

Actualizare. Din cercetările și investigațiile efectuate de către polițști, s-a stabilit că minora a plecat ieri, în jurul orei 11, de la domiciliul bunicului ei din Cisnădie spre municipiul Sibiu, pe jos, pe DJ 106 C. „Facem un apel către toti cetățenii care au observat-o în trafic sau poate au luat-o la ocazie, să apeleze 112 sau să informeze de urgență orice unitate de poliție sau polițist”, transmit autoritățile.

Știre inițială. Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 12 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Astăzi, 1 noiembrie, polițiștii din Cisnădie au fost sesizați de către o femeie din localitate cu privire la faptul că fiica sa minoră, Tedora Antonia Neamțu, în vârstă de 12 ani, a plecat în prima parte a zilei, jurul orei 11:00, de la domiciliul bunicului ei, din localitatea Cisnădie, fără a mai reveni.

Semnalmente: 165 cm înălțime, 50 kg, păr brunet, lung, ochi căprui, ten alb, statură robustă. La data dispariției purta o geacă roșie, pantaloni jeans albastru, încălțăminte sport de culoare neagră cu paiete multicolore și avea asupra ei un rucsac negru în care avea un laptop. Semne particulare: aluniță în zona barbiei, pe partea stângă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minore sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1122

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus