Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Mașina cu care Animal Life salvează animale, furată de doi hoți beți. În capul satului, au distrus-o

Mașina cu care Animal Life salvează animale, furată de doi hoți beți. În capul satului, au distrus-o

Mașina Animal Life, care era folosită pentru salvarea animalelor, a fost furată în acest weekend, iar hoții au intrat cu ea într-un copac, producându-i pagube considerabile, anunță reprezentanții asociației pe pagina de facebook

"Am avut nevoie de câteva zile să ne revenim din șocul pe care l-am trăit în acest weekend. Mașina noastră, cea cu care ducem animale la veterinar, cărăm mâncare și materiale pentru adăpost a fost furată. Doi hoți au intrat prin efracție noaptea în casa colegei noastre, au furat cheile și apoi mașina. Fiind beți, nu au ajuns departe, și la ieșirea din sat s-au oprit într-un copac," scriu aceștia pe facebook.

Voluntarii Animal Life nu știu încă dacă dauna este totală, dar sunt recunoscători că numeni nu a fost rănit în acest incident. Dacă doriți să ajutați, accesați https://animallife.ro/cum-poti-fi-de-ajutor, unde aveți toate detaliile.  

"Încă nu știm dacă este vorba despre daună totală sau mai putem repara ceva. Din păcate nu aveam asigurare suplimentară pe ea, ne descurajase prețul mare, și nu ne-am fi imaginat că așa ceva ni se poate întâmpla. Nu știm ce să mai adăugam decât să vă sfătuim să aveți mare grijă și să vă asigurați bunurile. Noi ne bucurăm că în tot răul este și un bine: nimeni din familia sau animalele colegei noastre nu a fost rănit, ceea ce pentru noi contează cel mai mult", își încheie postarea cei de la Animal Life.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Teofan Zacuscă

Acum 3 ani

"Animalele au furat masina cu care puteau fi salvate si au distrus-o." - era un titlu mai bun.
Raspunde

Magna Horreum

Acum 3 ani

Autorul a uitat sa spuna ca incidentul a avut loc pe raza comunei Sura Mare. Informatia are relevanta deoarece in Hamba (de unde provin autorii) se circula intr-o proportie ingrijorator de mare fara a detine permis. Este plin de ATV-uri neinmatriculate conduse de catre minori, pe drumuri publice, plin de soferi beti, intre timp au inceput sa se inmulteasca si cazurile de furt. Nu mai vorbim de betivi care consuma alcool in spatiile publice, de deranjarea linistii publice... Satul este pe maini bune! Oare sa aiba asta vreo legatura cu faptul ca, in ultimii ani, postul de politie a fost condus de un ( proaspat pensionar, actualmente) organ total dezinteresat in a rezolva orice caz de contraventie? Un organ a carui replica, la orice sesizare primea din partea cetatenilor, era :"nu avem ce sa le facem". Ca si cum Romania ar fi o tara fara legi. Ce ziceti, domnule H.S, lucrurile se leaga?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus