Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Bărbat de 81 de ani, dus la spital: remorca tractorului i-a fost lovită de un tren

Bărbat de 81 de ani, dus la spital: remorca tractorului i-a fost lovită de un tren

Pompierii medieșeni au intervenit, sâmbătă după-amiaza, pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat de 81 de ani, a cărui remorcă a tractorului a fost lovită de tren.

Incidentul anunțat de Inspectoratul pentru situații de urgență Sibiu a avut loc sâmbătă, în jurul orei 14:00. ”ISU Sibiu - Secția de pompieri Mediaș a intervenit de urgență cu un echipaj de prim-ajutor medical calificat SMURD în localitatea Micăsasa pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat de aproximativ 81 de ani (șoferul tractorului) care a suferit un atac de panică. Acesta a fost transportat la Centrul de primiri urgențe Mediaș cu puseu de hipertensiune arterială, fără marcă traumatică, pentru investigații suplimentare”, se arată în anunțul celor de la ISU.

Foto: trecere de cale ferată la nivel în Micăsasa (Google Street View)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1526

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus