Sâmbătă,
16.01.2021
Acum
0°C

Patru ore de controale ale poliției prin târg și autobuze. Tema: masca de protecție

Patru ore de controale ale poliției prin târg și autobuze. Tema: masca de protecție

Polițiștii sibieni anunță că, după patru ore de controale în prima parte a zilei de duminică, au aplicat 35 de amenzi celor care nu purtau măști de protecție în Târgul Obor sau în mijloacele de transport în comun.

”Acțiunea s-a desfășurat pe două paliere: verificarea respectării, atât de către conducătorii de vehicule destinate transportului în comun cât și de către călători, a măsurilor individuale de protecție împotriva infectării cu Sars-CoV-2, precum și respectarea măsurilor individuale de către cetățenii care se afla în Târgul Obor”, descriu reprezentanții IPJ Sibiu tema controalelor efectuate între orele 09:00 și 13:00 ale zilei de duminică.

Verificarea purtării măștilor în mijloacele de transport în comun nu s-a limitat doar la autobuzele Tursib, ci au fost oprite și autocarele sau microbuzele altor companii de transport rutier de persoane. În total, 35 de vehicule, amintesc reprezentanții IPJ Sibiu. ”Au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.000 lei, pasagerilor, dar și conducătorilor auto care nu au respectat măsurile de protecție individuală (masca de protecție)”. Din rândurile angajaților Tursib, patru este numărul șoferilor care nu respectau regulile, fiind emise două avertismente și două amenzi.

În interiorul Târgului Obor, polițiștii au emis 17 avertismente scrise și au dat cinci amenzi în valoare totală de 3.000 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție.

Vizualizari: 892

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus