Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

Medalie bronz pentru sibianul Daniel Natea la Campionatul Mondial de Sambo

Medalie bronz pentru sibianul Daniel Natea la Campionatul Mondial de Sambo

Sportivul sibian Daniel Natea a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Sambo, desfășurat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, la Novi Sad, în Serbia.

Mai mult de 400 de sportivi, din peste 30 de țări, inclusiv din Africa sau America de Sud, au participat în perioada 5-8 noiembrie la Campionatul Mondial de Sambo din Serbia, în ciuda problemelor cauzate de panemie.

Sibiul a fost prezent la eveniment prin Daniel Natea, care a reușit să urce pe podium, la categoria plus 100 kg.

”A fost un concurs destul de reușit pentru mine, în ciuda faptului că nu am reușit să îmi ating obiectivul. Voiam să fiu tot în finală, la fel ca anul trecut, dar așa a fost să fie de data aceasta. Per total sunt mulțumit și pot spune că a fost un nou succes pentru mine”, a declarat Daniel Natea pentru Turnul Sfatului.

Pentru sportivul sibian urmează Campionatul Național de Sambo – unde speră să devină campion. Pe urmă, dacă nu apar probleme deosebite din cauza coronavirusului, în plan este o deplasare la Moscova pentru Cupa Mondială.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1439

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus